Amerikanske skuespillere må nå underkaste seg Kinas regime

Skuespilleren John Cena i unnskyldnings video til Kinas kommunistparti.

Den amerikanske skuespilleren og wrestleren John Cena har etter at han kalte Taiwan vært ute på diverse sosiale medier og beklaget sin uttalelse ovenfor det kinesiske kommunistpartiet. 

Det var under et intervju om den siste filmen i film franchise Fast and Furious med en Taiwansk nyhetskanal at skuespilleren kom til å referere til Taiwan som en selvstendig nasjon noe som ikke falt i god jord hos de kommunistiske myndighetene i Kina. 

“Jeg beklager min feil,” sa Cena i sin twitter melding til det Kinesiske kommunistpartiet. “Jeg må si det er veldig, veldig, veldig viktig at jeg respekterer og elsker Kina og det Kinesiske folk.” 

Så hva sa Cena som var så galt? 

“Taiwan er det første landet hvor man kan se F9,” sa Cenai et intervju med den Taiwanske nyhetskanalen TVBS på Mandarin, og dette førte selvfølgelig til sterke reaksjoner fra de kinesiske myndighetene som ikke anerkjenner Taiwan som en egen selvstendig nasjon, men som ser på øy nasjonen som del av stor Kina. 

Du kan se undskyldningen til John Cena i twitter meldingen under.

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar