Angmar.no ned pga opprydding

Banner som du kan benytte om du vil hjelpe oss å få flere lesere til Angmar.no

I dag har dessverre bloggen vært utilgjengelig i noen timer da det måtte utføres ett lite oppdaterings arbeid av sidene slik at hastigheten på sidene kunne økes med noen sekunder, og systemet ikke var fullt av innlegg og annet som ikke lengre er aktuelt for siden. 

Nå er oppryddingen gjort, og sidene har fått en veldig liten ansiktsløftning så vi håper det nå vil være litt hyggeligere for dere alle å besøke bloggen. 

Enkelte har lurt på om innholdet på denne bloggen er tull eller hva min politiske ideologi er, og svaret på dette er at denne siden er ment å gi uttrykk for mine tanker og ideer slik de er akkurat når jeg skriver innlegget, og har ingen ting med min politiske overbevisning ut over det. 

I hvilken politisk retning heller Angmar.no? 

Bilde fra den Franske revolusjonen

Angmar.no som blogg har ikke noe mål om å konvertere noen over til en eller annen bestemt politisk ideologi eller retning, men innleggene her vil selvfølgelig være farget noe av de som skriver innlegg på siden, men vi håper jo at folk vil være mest mulig nøytrale. 

Selv er jeg en såkalt anarkokapitalist som vil si jeg heller mest i retning av den man i dag vil kalle klassisk liberalisme etter som ordet liberalist er blitt kapret av den mer ekstreme venstresiden, og jeg mener markedskreftene uten stor innblanding fra myndighetene stort sett vil utjevne de forskjellene og problemene man finner mellom samfunns klassene. 

Jeg ser det absolutt ikke som et problem at enkelte folk som jobber hardt og bygger opp en eller annen bedrift, eller finner opp en ny teknologi eller lignende blir rike som følge av sitt arbeid, men jeg mener samtidig at vi må sikre at alle borgere har de samme grunnleggende rettighetene til de tingene som muliggjør det å lyktes i samfunnet, 

Blant disse rettighetene er kanskje retten til personlig frihet og retten til å skape seg ett lykkelig liv. 

Bilde av den britiske forfatteren Terry Pratchett

Ut over dette er jo også det å jobbe for at jeg og andre som måtte ønske å bli anerkjent som Alver av myndighetene blir det så lenge lovverket åpner for at ett slik krav må etterkommes. Noen tror kanskje dette er ment å være en spør eller latterliggjøring av venstresidens såkalte “identitets politikk” og den såkalte «wokeismen», men det er det ikke. 

Kravet om at jeg og andre som måtte ønske det kan kalle seg offisielt for Alver er både ment å vise hvordan vi i realiteten ved hjelp av lovverket har skapt so verdener der den ene har sitt opphav i naturlovene som fysikk, biologi osv, så er den andre skapt av mennesker ved hjelp av ord og uttrykk og jus.  

Hvorvidt dette vil bli et problem når man kommer et stykke nedover veien dagens politikere har ført oss på er det uvisst å si noe om nå, men det man kan gjøre er å akseptere denne nye virkeligheten og benytte seg av de muligheter den gir istedenfor å klage og kun se på de negative sidene ved den. 

Hvorfor skriver dere så mye negativt om asylsøkere og innvandrere? 

Det er ikke meningen å skrive negativt om noen eller ha et spesielt fokus på innvandrere, men ettersom dette er noe som ofte bringes på banen nå om dagen både i forbindelse med den pågående pandemien, og ved problemene man nå ser rundt det å kunne uttrykke seg fritt her i landet, så er det ganske naturlig at enkelte innlegg vil omhandle landets immigrasjonspolitikken. 

Hvorfor enkelte opplever innlegg her som kritiske ovenfor enkelte grupper i samfunnet er jo trist, men dessverre er det nå en gang slik at om man sier hva man tenker og mener så vil det alltid samme hva man seier, eller hvor gode hensikter man måtte ha finnes de som finner noe å kritisere eller føle seg krenket av. 

Ingen form for diskriminering er bra samme hvor gode eller dårlige hensikter man måtte ha

Av denne grunn er det jeg mener det er viktig å være åpen og ærlig om ens meninger, og gi folk en mulighet til å si hva de måtte mene om saken slik at min mening eller andre skribenters meninger blir stått uimotsagt. 

Vi har derfor et åpent kommentarfelt hvor leserne kan komme med kritisk tilbakemelding om de måtte ønske det, og er man saklig og kan argumentere på en god respektabel måte skal man ikke se bort fra at man kan endre både mine og andres nåværende standpunkter rundt det meste. 

Så jeg vil oppfordre særlig de som er uenige med meg og det som blir skrevet her på bloggen om å legge igjen sine synspunkter slik at vi alle kan få utvidet våre informasjons horisonter, og ikke ender opp med å leve våre liv i små ekko kammer hvor vi aldri får ett innblikk i hvorfor enkelte kan føle seg såret av hva vi skriver eller lignende. 

Gjensidig respekt er grunnlaget for all god dialog og vi håper at de som måtte ønske å legge igjen en kommentar eller to vil gjøre det med respekt for både oss og andre lesere, og vil forsøke å holde en tone som ikke bare vil skape unødvendig konflikt. 

Vel da vet dere litt mer om sidene her og hva jeg og de som etter hvert måtte ønske å publisere sine innlegg her på bloggen mener om samfunnet vi lever i. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar