Anti-hvit rasisme er nå offisiell politikk i det amerikanske forsvaret

Space Force Commander Matthew Lohmeier, Skjermdump fra Youtube

Det amerikanske forsvaret skal indoktrinere sine soldater med anti-hvit rasistisk retorikk, og soldatene skal lære at landet de skal forsvare er bygget på ondskap. 

Det var den tidligere kommandanten for den nye forsvarsgrenen kalt Space Force Matthew Lohmeier som nå har varslet den amerikanske befolkningen om galskapen under et intervju med tv profilen Sean Hannity. 

“Det er sent ut videoer fra forsvars departementet til alle militære baser i landet som alle militære tjenestemenn og kvinner ble bedt om å se som forberedelse til militærets dag for bekjempelse av ekstremisme. I Videoene fikk vi lære at landet vårt ikke ble grunnlagt i 1776, men at det ble grunnlagt i 1619 og at hvite mennesker er grunnleggende ondskapsfulle”  fortalte Lt.Col. Lohmeier. 

Det er Predisent Bidens forsvarssekretær Lloyd Austin som står bak den rasistiske anti-hvite propaganda kampanjen som nå spres innad i det amerikanske forsvaret, og som nå vil indoktrinere alle amerikanske soldater med den rasistiske kommunistiske ideologien kalt kritisk raseteori. 

Matthew Lohmeier fikk sparken fra sin stilling i det amerikanske forsvaret etter at han offentlig advarte mot den rasistiske anti-hvite retorikken som nå spres innad i det amerikanske forsvaret, mens Bidens forsvarssekretær Lloyd Austin i en offisiell twitter melding eid av Forsvarsdepartementet erklærte at “trans rettigheter, er menneskerettigheter”, og at transseksuelle i forsvaret nå kan få kjønnsskifte operasjoner på statens regning. 

Galskapen ser dermed ut til å fullstendig ha tatt over Biden administrasjonen, og er nok et bevis for at Joe Biden mentalt sett ikke er skikket til å styre landet i en tid med stor sosial uro. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar