Bill Gates var kjent for sine ville nakenfester og strippere

Bill Gates donerer hundre talls millioner til WHO. Bilde er fra WHOs Covid-19 konferanse i 2020.

Etter at det ble kjent at den så høyt elskede teknologi mogulen og filantropen Bill Gates og hans kone Melinda Gates nå skilles, har det kommet frem flere kontroversielle nyheter om Bill Gates tilknytning til den pedofildømte Jeffrey Epstein og Bill Gates tidligere så utagerende livsstil. 

I en artikkel publisert i storavisen New York Post den 10 mai avslører avisen tidligere ukjent innhold fra en biografi skrevet i 1997 av journalisten James Wallace med navnet “Overdrive: Bill Gates and the Race to Control Cyberspace”. 

Ifølge Wallace skal den oppad kommende teknologimilliardæren ha holdt flere ville bassengfester i sitt hjem i Seattle, og skal ved flere tilfeller ha hyret inn kvinner fra en nærliggende strippeklubb for at de skulle bade med han og hans venner. 

Festene skal ha vært en videre førsel av Bill Gates festdager ved Harvard universitetet, hvor Bill Gates ofte skal ha besøkt nattklubben Combat Zone som er kjent for prostitusjon, stripping og pornografiske show. 

“Han (Bill Gates) fortsatte lenge å leve ungkarslivet når han var på forretningsmøter utenbys, og han la ofte ann på unge kvinnelige journalister som dekket Microsoft og teknologi industrien” skrev Wallace. 

Bill Gates var kjent som en skjørtejeger blant kvinnelige journalister.

“Hans rykte som en skjørtejeger var velkjent, men lite ble skrevet om det i avisene den gang,” skriver Wallas videre, og peker særlig ut New York Times som en av storavisene som den gang gjorde mye for å legge lokk på teknologi guruens utagerende livsstil. 

Wallace fortsetter med å hevde at Bill Gates fortsatte sin utagerende livsstil selv etter at han traff Melinda, og de to begynte å gå ut sammen, og at Gates utagerende livsstil førte til at paret i en periode på nesten ett år gikk fra hverandre fa Bill Gates nektet å endre sin livsstil og satse på ekteskapet. 

I biografien kan man lese intervjuer med flere av Bill Gates sine tidligere kjærester, noe som også inkluderer intervjuer med Ann Winblad som han fortsatte å ha en date med selv etter å ha giftet seg med Melinda i 1994. 

Dette stemmer godt med den siste tidens avsløringer rundt parets skilsmisse, der det nå er fremkommet at det fantes en avtale mellom Bill og Melinda Gates hvor Bill krevde å kunne tilbringe en helg i året med Ann Winblad. 

Det ser nå ut som om fasaden rundt teknologi guruen og mangemilliardæren Bill Gates nå er i ferd med å slå sprekker, og vi får ett lite innblikk i hvem personen Bill Gates virkelig er, og ikke hvem pressen har forsøkt å fremstille ham som. 

Mange kritikere har lenge hevdet at Bill Gates ikke er den anonyme, innesluttede nerden han har gitt seg ut for å være, og det finnes flere såkalte konspirasjons teorier hvor Bill Gates blir fremstilt som en slags superskurk. 

Avsløringene som nå ser ut å komme på løpende bånd er selvfølgelig ikke noe bevis for at Bill Gates eller hans nå avskilte kone ønsker å ødelegge verden, men de burde kanskje gjøre verdens regjeringer litt mer skeptiske når det kommer til å dele ut hundrevis av millioner  til hans mange underlige såkalte filantropiske ideer.

https://www.youtube.com/watch?v=8alro6mjcsU

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar