Creepy uncle Joe slår til igjen

Joe Biden sniffer på datter til en annen kongressperson.

Under en feiring av hva man i Amerika kaller “Memorial Day” som er en feiring av alle amerikanere som tjenestegjør eller har tjenestegjort i de amerikanske militære styrkene, kom Joe Biden med nok en bisarr kommentar som fikk en del av tilhørerne til å løfte på øyebrynene. 

President Joe Biden som tidligere er kjent under kallenavnet “creepy uncle Joe” på grunn av sin noe merkelige oppførsel i kontakt med unge jenter, kom under sin tale til amerikanske veteraner ved en militærbase i Hamton, Virginia med det som kunne virke som en svært seksualisert uttalelse ovenfor en ung jente. 

“Jeg er beæret over å være her med Guvernør Northam og av tilstedeværelsen til to representanter av samveldet, kongresskvinnen Luria og kongressmannen Scott,” sa Biden før han fortsatte med å bemerke utseende til den unge jenten. 

“Jeg elsker flettene i håret ditt. LA meg fortelle deg, se på henne, hun ser ut som om hun er 19 år gammel der hun sitter med beina i kryss som en liten dame,” sa Biden til publikum og jentas store forskrekkelse. 

Den bisarre kommentaren var rettet mot datteren til veteranen Brittney Bean som var en av æresgjestene ved sammenkomsten, og skal ifølge flere amerikanske medier ikke ha vært første gang Biden har kommet med upassende seksuelle bemerkninger rettet mot unge jenter. 

Under kan du se en videosamling av flere underlige tilfeller hvor Biden er fotografert mens han utfører bisarre seksualiserte handlinger ovenfor svært unge jentunger.

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar