De tre beste kryptovalutaene å investere i i 2021

Nå er det blitt veldig mange kryptovalutaer som har dukket opp de siste årene, og stadig flere ser ut til å poppe opp hver dag så spørsmålet mange nå stiller seg er “hvilken krypto kan jeg investere i uten å risikere å bli lurt?”. 

Vel, dette svaret vil jeg forsøke å gi deg i dette innlegget med den forutsetningen at du ikke tror dette er en investerings anbefaling, men snarere ett tips om hvilke kryptovalutaer som ser ut til å være noe mer enn en “bli rik fort” svindel fra grunnleggernes side. 

Det er særlig tre kryptovalutaer som utmerker seg som seriøse aktører hvor du i veldig liten grad trenger å frykte at du innen kort tid vil tape alle pengene du investerer, og som det ser ut som du slipper å våkne opp til nyheten om at alle dine kryptoinvesteringer er tapt på grunn av en eller annen statlig regulering. 

1. Bitcoin 

Den første og kanskje mest sikre innvesteringen er du kan gjøre nå for tiden er i Bitcoin som også var den første og dermed den sikreste ettersom den har vist seg å overleve flere større skandaler og statlige reguleringer. 

Bitcoin er også den kryptovalutaen det er dyrest å investere, og som det er vanskeligst for folk flest å tjene penger på. Bitcoin er i dag mer blitt en såkalt “store of value” hvor folk med mye penger investerer for å sikre sine verdier for fremtiden på samme måte som man benytter seg av gull. Med en “store of value” menes at verdien på varen/tjenesten med veldig stor eller større sannsynlighet en andre valutaer og varer vil holde seg eller stige i tiden fremover. 

Siden det i dag koster nesten 60 000 dollar å kjøpe en enkel bitcoin anser jeg det derfor som lite sannsynlig at bitcoin er en kryptovaluta folk flest vil kunne investere i for å faktisk tjene seg rike. 

2. Ethereum 

Som nummer to på listen i dag havner dermed Ethereum som kanskje er den mest kjente og brukte kryptovalutaen i verden ettersom veldig mange både bedrifter og enkeltpersoner har benyttet teknologien dems blockchain teknologi gir til alt fra å skape såkalte smart kontrakter til egne kryptovalutaer. 

Ethereum har heller ikke vært i konflikt med noen reguleringsmyndigheter og er derfor en stabil innvestering slik jeg ser det. Man risikerer heller ikke her at man en dag våkne opp til nyheten om at alle ens ethereum enheter er gjort verdiløse av myndighetene eller at man over natten er blitt en kriminell for å eie ethereum. 

Ethereum er i tilleg en valuta som ser ut til å videreutvikles og som fornyer sin teknologi og sine tjenester noe som gir valutaen en funksjonell verdi ut over den rent økonomiske verdien av å være en kryptovaluta. 

Ethereum koster også bare rundt 1200 dollar per enhet og det er dermed en lavere terskel for folk flest å kunne investere nok til at man kan tjene penger på svingningene i markedet. 

3. Cardano/ADA 

Den tredje og kanskje mest lovende kryptovalutaen for vanlige folk å kunne investere i med muligheten til samtidig og tjene noen raske kroner ekstra er Cardano eller ADA som selve kryptovalutaen kalles. 

Cardano er en kryptovaluta som er startet av en av grunnleggerne for Ethereum, og er kommet til som et resultat av en langvarig forskning blockchain teknologien som er teknologien bak de fleste kryptovalutaene. Utviklerne av Cardano har publisert en rekke forskningsrapporter og alt av avgjørelser som tas i nettverket blir vedtatt via en demokratisk prosess hvor alle eiere av ADA kan delta. 

Cardano nettverket er også i dag 100% desentralisert og det jobbes aktivt mot myndighetene i flere land for at Cardano skal aksepteres som en tjeneste for overføring av verdier på tvers av landegrenser. Dette gjør at Cardano forholder seg til det eksisterende lovverket og til myndighetenes reguleringer noe som gjør Cardano til en tryggere investering en mange andre kryptovalutaer. 

Videre er Cardano i dag kun verdt rundt 1 dollar per ADA og det er dermed kanskje her vanlige folk har det største potensialet til å kunne tjene penger på sin kryptoinvestering da ekspertene regner med at Cardano har potensiale til å erstatte Ethereum som i dag er verdsatt til 1200 dollar per enhet. 

Av denne grunn er det jeg vil anbefale Cardano som det beste investeringsalternativet for folk flest om de skulle ønske å bli med på kryptovaluta trenden, og samtidig ha muligheten til å tjene noen raske tusenlapper. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar