Den anti maskuline identitetspolitikken skader vår forsvarsevne

I videoen får du se forskjellen mellom reklame filmene til det Russiske, Kinesiske og Amerikanske forsvaret.

De siste dagene har man på sosiale medier fått se forskjellen på rekruterings videoer fra USA og Russland, og hvordan russerne fokuserer på det å ha store sterke menn som grunnlag for et sterkt forsvar, mens USA og andre vestlige nasjoner nå ser ut til å gå for et inkluderende forsvare bestående av personer tilhørende LHBT+ miljøer og kvinner. 

Videre ser man selve bildebruken i videoene er svært forskjellige, og at der Russerne velger å benytte seg av mørke litt dystre videoer som fremhever mennene i reklamens gode fysikk, og mer fryktinngytende sider, så velger USA som følge av sin inkluderende identitetspolitikk å vise sine rekrutters følelser med sukkersøt animasjon, og en svak dempet beroligende kvinnestemme. 

Begge disse videoene har selvfølgelig fått enkelte til å reagere, men siden det her er snakk om Russland som de aller fleste i vesten i dag IKKE på alvor ser på som en militær fiende, så hva om man heller setter den amerikanske rekruterings videoen opp mot en nasjon som kanskje er noe mer fryktinngytende for vesten en Russland? 

Øverst i artikkelen kan du se videoene jeg her har snakket om, og du kan jo se om du ser mye like mye sukkersøt identitetspolitikk i de Russiske og Kinesiske videoene, som det du ser i den amerikanske reklamen hvor det ser ut som det viktigste er å bedrive propaganda for venstreekstrem identitetspolitikk fremfor det å tiltrekke seg sterke menn som kan forsvare landet.

Si gjerne hva du mener i kommentarfeltet under. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar