Den kanadiske statens krig mot landets kristne fortsetter

Video av Artur Pawlowski som nok en gang jager Canadas Gestapo på dør.

Nok en gang har den polske menigheten til pastor Artur Pawlowski blitt invadert av Canadas svar på Hitlers Gestapo som også denne gangen kom midt under en preken for å inspisere kirken og se at kirken følger helsemyndighetenes covid-19 forskrifter. 

Som du kan se i videoen over nekter pastor Artur Pawlowski det kanadiske Gestapo inngang til sin menighet, og forklarer nok en gang at han gjerne vil la dem gjøre de nødvendige inspeksjonene om de på forhånd ringer og avtaler ett tidspunkt for inspeksjonen da han ikke ønsker avbrytelser under hans preken. 

Artur Pawlowskis menighet har til nå mottatt i overkant av 30 bøter for ikke å ha lat myndighetene utføre sine krenkende inspeksjoner, men har også mottatt stor støtte både fra det kanadiske folk som nå er lei av nedstengelsene og myndighetenes drakoniske covid regler, og fra flere menigheter i Polen. 

Canadas sosialistiske regjerings kamp mot landets kristne 

Som Artur Pawlowski har understreket så har han ingen problemer med inspeksjonene i seg selv, men sier problemet ligger i at myndighetene krever å utføre inspeksjonene mens Artur Pawlowski og hans menighet er samlet for å tilbe Herren noe han finner veldig krenkende. 

Myndighetene viser med denne saken at de egentlig ikke er interessert i å sjekke at Artur Pawlowskis kirke oppfyller reglementet, men at målet er å forhindre hans menighet og utøve sin kristne tro. 

Bør norske kristne frykte det for at dette skal hende i Norge?

Her i Norge er vi enda ikke kommet like langt som det man har gjort i Canada, men man kan se klare likhetstrekk mellom de kanadiske covid restriksjonene, og den norske regjeringen har innført her i landet. I tillegg kan man se at det ser ut som om restriksjonene blir strengere håndhevet ovenfor kristne og etnisk norske menn og kvinner, en hva som er tilfelle når det kommer til moskeer, muslimer og ellers folk med et annet etnisk opphav en Norsk. 

Nå er det klart at man må respektere at det innføres visse begrensninger i samfunnet når det kommer til det å forhindre smittespredning, men når man kan gå rundt i butikker og på handlesenter så burde det være mulig å stille og rolig delta på en kristen andakt. 

Si gjerne hva du måtte mene i kommentarfeltet under. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar