Den politiske eliten er blitt vaksinert, og dermed endres reglene for karantene hotell

Eliten på Stortinget tar først og fremst vare på seg selv

Sist uke ble det klart at den politiske eliten, og da særlig stortingspolitikerne skulle hoppe fremst i vaksine køen, og man så med det samme det ble en endring i retorikken om bruken av karantene hotell. 

Bare dager etter at de første Stortingspolitikerne var blitt vaksinert kunne man lese i landets avsier at nå ville vaksinerte få mer frihet tilbake, og at man nå burde oppheve kravet om at vaksinerte som var ute og reiste burde slippe å gå i karantene ved sin hjemkomst. 

Hvorfor denne plutselige endringen? 

Spørsmålet man dermed må stille seg er jo om det har kommet noen ny informasjon de siste dagene rundt hvordan covid-19 smitter og spres, eller om dette rett og slett kun er en politisk avgjørelse som politikerne nå kommer med da de selv ønsker å kunne dra på sommer ferie uten å måtte sitte 14 dager på karantene hotell ved sin hjemkomst. 

Nå har man ikke fått noe nye vitenskapelige rapporter som underbygger ideen om at covid-19 er blitt mindre smittsomt eller at viruset er på vei til å dø ut, og man har heller ikke fått noen gode begrunnelser fra våre politikere for HVORFOR denne endringen med bruken av karantene hoteller nå ikke skal gjelde fullvaksinerte eller hvorfor fullvaksinerte bare for en uke siden måtte innlosjeres på karantene hoteller. 

Med andre ord fremstår hele denne endringen som en politisk beslutning tatt av en politisk elite som prioriterer seg selv fremfor alle andre, og som nå endrer politikk og regler som har med den pågående pandemien etter hva som er minst inngripende i dems egen hverdag. 

Vitenskapen ser dermed til å være nedprioritert, og politikerne viser i denne saken hva som virkelig betyr noe når de samles for å avgjøre landets lover og regler. 

Hva mener du om saken? Si din mening i kommentarfeltet under. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar