Det har brutt ut krig innad i Storbritannias homobevegelse

LGB-Alliansen i England er nå i konflikt med LGBT+ grupper da de mener å være transe ikke er en seksualitet.

I takt med at samfunnet forsøker å tilpasse seg nye underlige begreper som sosialistene og dems allierte innen den såkalte LHBT+bevegelsen kommer opp med, ser det nå også ut til at det har oppstått en splittelse innad i LHBT+bevegelsen.

Splittelsen ser ut til å være forårsaket av uenigheter rundt enkelte begreper som benyttes, og hvem som har rett til å snakke på vegne av LHBT personer, og det ser ut til at inklusivitet, åpenhet og toleranse ikke lengre skal være rådende begreper, men skal byttes ut med intoleranse, hat og bruken av vold.

Denne innbyrdes krigen i LHBT+bevegelsen har i Storbritannia nå gått så langt at den nå åpent blir utkjempet i landets gater hvor homofile nå er i åpen konflikt med personer tilhørende det såkalte transseksuelle miljøet i landet.

I videoen under får du et innblikk i hvordan konflikten mellom mer tradisjonelle organisasjoner for homofile og lesbiske nå kalles sexistiske og intolerante av såkalte LHBT+ organisasjoner styrt av transseksuelle, og hvordan de transseksuelle benytter vold for å jage de “intolerante” homofile fra ulike arrangementer hvor ideen er å kjempe for homofile og lesbiskes rettigheter.

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar