Elitens Covid-19 løgner begynner å slå sprekker

Kan dette ha vært Covid-19 virusets opphavssted? Wuhan Institute of Virology

Mens norsk presse fremdeles hevder det er en konspirasjonsteori å hevde at covid-19 viruset kan ha oppstått i en Kinesisk lab like utenfor byen Wuhan, har det nå fremkommet informasjon som tyder på at minst tre arbeidere med tilkobling til laboratoriet utenfor Wuhan allerede i 2019 døde av symptomer som er identiske med symptomene man nå kjenner fra covid-19 smitte. 

Videre avsløres det i en amerikansk etterretningsrapport at konen til en av de tre forskerne fra Instituttet for virologi i Whuhan som i november 2019 ble innlagt med symptomer tilsvarende de vi nå kjenner fra covid-19 bare dager etter sin manns innleggelse døde. 

Det skal ha vært varslere ved det kinesiske laboratoriet som varslet amerikanske myndigheter, og pressen om den angivelige lekkasjen ved labben, og de etterfulgte innleggelsene og dødsfallet samtidig som kinesiske myndigheter ovenfor WHO og verdenspressen hevdet viruset (covid-19) ikke smittet mellom mennesker. 

Tidligere ansatte ved det amerikanske utenriksdepartementet gikk fredag ut og sa at bevisene nå tyder på at covid-19 viruset ser ut til å være “optimalisert for å spre seg blant mennesker på en slik måte som ingen virus som har oppstått naturlig hos flaggermus ville ha gjort.” 

I videoen under kan du høre hva den ledende etterforskeren av USAs etterforskning rundt covid-19s opphav hadde å si rundt saken, og hvordan han hevder viruset ikke kan ha oppstått naturlig. 

Det er også fremkommet i nyere forskning at covid-19 viruset ikke spres like lett eller overlever like bra i flaggermus som i mennesker, og at dette er klare indikasjoner for at viruset ikke har oppstått naturlig hos flaggermus. 

Denne nyere informasjonen var også bare for få dager siden ansett for å være konspirasjonsteorier, og man ble sensurert på ulike sosiale medier om man i det heletatt turte skrive om muligheten for at covid-19 kunne ha oppstått ved den Kinesiske laben i Wuhan. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar