Er afro-amerikaneres største problem valg av feil rollemodeller

Gatebilde av den avdøde narkotikamisbrukeren og kriminelle kvinnemisshandleren George Floyd.

I går kveld ble det klart at den tiltalte politimannen Derek Chauvin som sto påtalt for drapet på den småkriminelle narkotikamisbrukeren George Floyd som døden under pågripelsen da han motsatte seg arrest. 

George Floyd som var en svart mann forsøkte å svelge narkotikaen han var i besittelse av da han ble arrestert, og motsatte seg arrest noe som førte til at han ble lagt i bakken etter å ha klaget over ikke å få puste. 

Beklageligvis døde George Floyd og ble et symbol for den ekstreme venstresiden som mener hele det amerikanske samfunnet er gjennomsyret av rasisme, og man valgte dermed å opphøye den nå avdøde George Floyd til helgen status for den afro-amerikanske befolkningen uten å ta hensyn til hans kriminelle rulleblad. 

Man valgte med andre ord kriminelle narkotikamisbruker og kvinnemisshandler som rollemodell for svarte ungdommer i USA, og fremmet ideen om at George Floyd var en “rolig kjempe” og hip-hop artist samtidig både fra politikere og svarte ledere på venstresiden aktivt har oppfordret den svarte befolkningen i landet til å gå ut landets gater og gjøre opprør. 

Mediene på sin side har aktivt deltatt i den venstrevridde propaganda kampanjen rettet mot svarte amerikanere som har ført til opptøyer i flere store amerikanske byer, og som har ført til flere titalls dødsfall og drap uten at dette har stoppet pressen fra å fremme ideen om at alle politifolk og hvite i USA er rasister. 

Spørsmålet man kanskje burde stille i denne saken er hvorvidt denne saken burde fått afro-amerikanske samfunnsledere til å stille seg spørsmål om de gjør svarte ungdommer en bjørnetjeneste ved å fremme en kjent rusmisbruker og kriminell som rollemodell og noen å se opp til? 

Afro-amerikanske leder hadde kanskje gjort ett bedre valg om de hadde valgt folk som Martin Luther King som rollemodell for unge svarte menn, og brukt George Floyd som et eksempel på en person du ikke ønsker å kopiere livsstilen til om du har et ønske om å lykkes i livet. 

Om man ser på hva slags rollemodeller som blir fremmet for hvite ungdommer verden over så er det personer som Elon Musk, Bill Gates og andre vellykkede bedrift ledere og forskere med høy utdanning og ingen kriminell historikk. Man ser ikke hvite forherlige eller fremme kriminelle rusmisbrukere som rollemodeller, og man hører sjelden den hvite befolkningen verken i USA eller her i Europa støtte en kriminell som motsetter seg arrest. 

Problemet til den såkalte woke venstresiden og de svarte lederne i USA er at de i så lang tid nå har fremmet ideen om at alle hvite er rasister og ondskapsfulle, og at en persons rase/farge er av betydning for hvorvidt en person kan være ett forbilde for såkalte fargede personer. 

Med andre ord har venstresidens rasepolitikk ført til at unge svarte og andre fargede personer ikke kan se opp til personer som Elon Musk eller Bill Gates ene og alene på bakgrunn av hans hudfarge/rase, og venstresidens politikk gjenspeiler dermed den samme rasepolitikken som ble fremmet av Hitlers nasjonal SOSIALISTISKE terror regime. 

Dette er kanskje ikke ett synspunkt mange vil si seg enige i da det krever mot å si høyt hva alle tenker, og dessverre vil denne tausheten fra den store majoriteten av USAs befolkning føre til at konflikten mellom svarte og hvite i landet bare vil øke i tiden fremover. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar