Et sosialistisk styre betyr fest for eliten

Når sosialistene tar over, fester eliten som aldri før.

Det er enkelt å være kommunist når man selv er millionær og man får lønn og alt annet dekket på folkets regning.

Dette er virkeligheten for lederen i Rødt som er Norges eneste reelle kommunistiske parti, og som nå skal gå sammen med Norges sosialdemokrater i en regjering styrt av en av landets rikeste personer.

Sosialistene og kommunistene ser aldri ut til å leve etter egen lære, og man dette ser ut til å være årsaken til at de fleste sosialistiske regimer før eller siden går over til å bli fullverdige diktaturer slik gjentatte forsøk på å skape det sosialistiske paradiset opp gjennom historien har vist oss.

Det har spilt liten rolle om sosialistene har kalt seg kommunister, nasjonal sosialister, sosialdemokrater eller demokratiske sosialister, og resultatet har alltid endt opp med å bli et tyrannisk diktatur hvor individuelle rettigheter ikke respekteres, og der sult, død, tortur og økonomisk katastrofe har blitt sluttresultatet.

Det er da underlig at vi nå har fått stadig flere i Norge som har stemt for partiet Rødt, og som lar seg lure av drømmen om at bare man gir mer makt til staten på enkeltindividets bekostning så skal situasjonen for det enkelte individet i landet styrkes?

Man skulle nesten tro at norske skoler var blitt oversvømt med ideologer som er mer opptatt av å lære elevene sine om sitt eget politiske verdensbilde enn faktisk historie, og at målet til skolen går ut på å indoktrinere elevene med en politisk “korrekt” ideologi fremfor å utruste elevene med de nødvendige egenskapene som trengs for at den enkelte eleven skal kunne greie seg ute i arbeidslivet.

Man skal også indoktrineres med at alt som er godt kommer fra staten, og at om man bare er villige til å gi fra seg alt av frihet og ansvar så vil staten ta vare på deg, og sikre at alle ens behov fra krybbe til grav er dekket.

Hvem som skal betale for alle disse godene eller, hvem som skal stå for produksjonen av dem er det ikke lov å stille spørsmål om, for da vil drømmen kunne knuses, og derfor vil staten til det beste for alle sørge for at enhver som stiller kritiske spørsmål blir “tatt hånd om”, og ikke kan ødelegge paradiset for alle de rett troende.

Nå har Norge gjort sitt valg, og vi får se om multimillionæren som leder Norges sosialistiske revolusjon kommer til å arbeide til folks beste, eller om de kommer til å føre landet ut i en økonomisk krise som kun dem selv og de rikeste vil tjene på.

Si gjerne hva du mener i kommentarfeltet under.

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar