Faktisk.no sprer løgner og politisk propaganda

Sen. Marco Rubio (R-FL) griller Dr Fauci om covid-19 virusets opprinnelse.

Det er kanskje flere som har reagert på at den såkalte fakta sjekker organisasjonen FAKTISK.no er eid og betalt av den politisk korrekte pressen, og det er kanskje anda flere som finner det underlig at nettopp denne organisasjonen blir benyttet av sosiale medier som Facebook for å “fakta sjekke” politiske motstandere. 

Ett eksempel på hvordan faktisk.no ikke driver objektiv fakta sjekking er saken om hvordan covid-19 viruset oppstod, og hvordan det kan se ut som om kinesiske myndigheter forsøker å undergrave informasjon rundt virusets opphav ved hjelp av organisasjoner som faktisk.no som de påvirker via sin økonomiske innflytelse. 

Ser man for eksempel på hvordan faktisk.no da viruset først oppstod i Kina, og kinesiske forskere advarte om at et virus hadde lekket ut fra et laboratorium som lå like utenfor millionbyen Wuhan, og at viruset nå spredde blant provinsens befolkning så gikk Faktisk.no ut og avfeide dette som konspirasjonsteorier. 

Faktisk.no forsøkte med andre ord å stemple alle som hevdet at muligheten for en laboratorium lekkasje fremmet konspirasjonsteorier, og at det ikke fantes noe som helst beviser for at covid-19 viruset kunne være menneskeskapt, og man benyttet blant annet WHO og den amerikanske virologen Anthony Fauci som kilder for sine påstander. 

Nå har man imidlertid fått mer informasjon rundt saken, og stadig flere har begynt å snakke om at det ser mer og mer ut som om covid-19 viruset er menneskeskapt, og man har til og med en undersøkelse som viser at covid-19 viruset ikke overlever like godt i flaggermus som i mennesker, noe som tyder på at viruset ikke kan ha oppstått naturlig i flaggermus. 

Faktisk.no er bare tull

Videre har også den amerikanske Dr. Anthony Fauci nå bekreftet at han ALDRI skal ha avfeid eller hevdet at viruset ikke kan ha vært menneskeskapt, og vi ser nå at både WHO og den amerikanske organisasjonen for sykdomskontroll CDC nå mener stadig mer tyder på at covid-19 ikke har oppstått naturlig. 

Spørsmålet blir da, hvordan i all verden er det Faktisk.no helt siden viruset først ble oppdaget og frem til dagens dato kan hevde at folk som har ment covid-19 kan være menneskeskapt sprer konspirasjonsteorier, og kan fakta sjekke folks kommentarer på sosiale medier hvor de sørger for at folk blir utestengt fordi faktisk.no har hevdet de har spred en fakta feil eller en konspirasjonsteori. 

Tiden er nå kanskje inne for at folk begynner å stille seg mer kritiske til denne såkalte FAKTA sjekk organisasjonen som tydelig er mer opptatt av å spre politisk korrekt propaganda en å faktisk sjekke fakta, og det er på tide folk engasjerer seg ved å sende klager både til de ulike medieredaksjonene, og offentlige organisasjonene som benytter seg av faktisk.no’s tjenester. 

Øverst i artikkelen kan du høre Dr Anthony Fauci forklare at han IKKE vet noe om hvorvidt viruset har eller ikke har oppstått naturlig eller ikke. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar