Filmanmeldelse: Blade Runner 2049

Fra Netfilx

Da har jeg sett filmen Blade Runner 2049 og jeg må dessverre si jeg ikke forstår hvorfor så mange mener det er en god film.

For meg fremstod hele filmen noe kjedelig og med en handling som jeg følte det var veldig vanskelig om mulig å sette seg inn i, og jeg tror ikke det hjelper mye om man først ser originalen fra 1982 med Harrison Ford i hovedrollen.

For meg virket det mer som om hele filmen var ett dårlig forsøk på å tjene noen ekstra dollar på en dårlig forseggjort oppfølger der man så å si kun satset på at fans av originalfilmen atter engang ville strømme til Kinosalene i håp om å få ett gjensyn med sin ungdomstid.

Filmen bygget på en tynnslitt historie, og handlingen ble for min del utstrukket til det kjedsommelige og jeg måtte flere ganger kjempe for ikke å lukke øynene å drifte inn i drømmenes verden hvor det i det minste for min del er en hel del mer action en i Blade Runner 2049.

Så mitt tips om du ønsker å se denne filmen er å først se originalen fra 1982 slik at du har litt mer av komplottet og historien bak handlingen i Blad Runner 2048 friskt i minne.

Om du har sett filmen er det hyggelig å høre hva du syntes om filmen i kommentarfeltet under.

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar