Har den Amerikanske marinen teknologi som kan endre virkeligheten?

Bilde av det amerikanske hangarskipet USS Nimitz

Den amerikanske marinen har ifølge flere patentsøknader avslørt at de har tilgang på teknologi som kan endre grunnmuren for vår virkelighet, og som minner sterkt om den teknologien mange såkalte “vitner” til UFOer har beskrevet i sine møter med hva de har oppfattet som farkoster fra en fremmed sivilisasjon. 

Disse nye oppfinnelsene som den noe mystiske personen med navnet Dr. Salvatore Cezar Pais har søkt patent på er stassekretæren for den amerikanske marinen oppført som rettighetshaver noe som i all praksis betyr at rettighetene til teknologien er eid av den Amerikanske marinen. 

Det finnes veldig lite informasjon om Dr. Salvatore Cezar Pais på nettet, men blant informasjonen som er tilgjengelig er at han har en doktorgrad innen maskin og romfartsteknikk fra Case Western Reserve University hvor han ble uteksaminert i 1999, og at han for tiden arbeider som en romfarts ingeniør for NAWCAD ved Naval Air Station Patuxent River i Maryland. 

Dr. Pais er oppført som oppfinneren på fire separate patenter som  den amerikanske marinen (US Navy) er oppdragsgiver for:  

En merkelig formet «High Frequency Gravitational Wave Generatoren romtemperatur superleder; en elektromagnetisk ‘kraftfelt’ generator som kan avbøye asteroider; og kanskje den merkeligste av alle, en med tittelen «Craft Using An Inertial Mass Reduction Device.» 

Selv om alle høres veldig utrolige ut, er den sistnevnte den som teknisk sjef for Naval Aviation Enterprise personlig ga garanti for i et brev til USPTO, og hevdet at kineserne allerede er i ferd med å utvikle en tilsvarende enhet av med lignende evner. 

Hvorvidt denne teknologien faktisk er blitt utviklet eller om det her kun er patenter på foreløpige ideer som fremdeles kun er teoretiske kommer ikke frem i selve patentsøknadene, men en ting er sikkert og det er at myndighetene er i ferd med å utvikle teknologi som vi tidligere har trodd kun ville finnes i sci fi filmer.

Kilde: Bigthink.com

Skribent: Aage

Skriver litt om alt mulig slik jeg ser det.

Legg igjen en kommentar