Havforskere kan ha funnet Svampebob Firkant og hans beste venn Patrick

Video fra Youtube.

Det er forskere på ett NOAA Skip som nå har lagt ut en video av det som ser ut til å kunne være den populære tegneseriefiguren og hans beste venn sittende ved siden av hverandre på havbunnen. 

Den morsomme lille videoen som tilsynelatende viser de to tegneseriefigurene fra den populære amerikanske tegneserien fra 1990 tallet, ble filmet under en forskningsekspedisjon av et lite område kalt Retriever Seamount like utenfor kysten av New England. 

Forskerne om bord på forskningsfartøyet Okeanos Explorer mente den lille senen som utspilte seg på havdypet kunne være en morsom måte å gjøre allmenheten mer oppmerksomme på utforskningen av verdenshavene, og det faktum at det enda er mye som er uoppdaget på havets bunn, og valgte således å publisere den korte videosnutten. 

Forskerne sier de to tilsynelatende gode vennene i virkeligheten er langt fra venner, og at sjøstjernen nok er på vei mot den gule soppen for å spise den. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar