Hipsterne på Oslos vestkant høster nå fruktene av å ha stemt på MDG

Bilde av Lan Marie Nguyen Berg hentet fra MDGs siste reklamevideo på Youtube.

Det er ganske allment akseptert at store deler av velgerne til Miljøpartiet de Grønne befinner seg på Oslos beste vestkant, og at partiets kjernevelgere er velstående hipstere som har råd til å kjøpe nye elbiler slik at de kan utnytte statens raushet når det kommer til sponsing av elbilkjøring. 

Disse hipsterne eller globallistene som mange også gjerne liker å kalle dem hevder de er bekymret for miljøet, og at vi her i lille Norge skal redde verden ved å føre en miljøpolitikk som premierer de rikeste for å ha råd til å kjøpe elsykkel, elbil osv, mens vanlige folk som ikke har råd til dette skal straffe beskattes for at de må kjøpe seg gamle bruktbiler som går på fossilt drivstoff. 

Hipsterne på beste vestkant har stemt for flere bomringer og økte bomring kostnader, og de stemmer frem forslag om bilfrie soner og annen såkalt miljøpolitikk som i veldig liten grad rammer dem selv, men som for vanlige folk kan bety store problemer når det kommer til det å få hverdagen til å gå opp med kjøring og henting av barn i barnehage, og pendling til og fra jobb. 

Nå har imidlertid tonen fått en annen lyd blant hipster eliten i Oslo da dems elskede miljøparti har foreslått at man skal rive trær og fjerne parkeringsplasser flere plasser på beste vestkant. Hipsterne hadde nok ikke sett for seg at miljøpolitikken skulle ramme områdene de selv bor i, og gjøre dems egen hverdag litt mer ubekvemt. 

Nei de hadde nok forventet av politikerne som vanlig ville la endringspolitikken og miljøtiltakene ramme beboerne i Oslo Øst, og at de selv skulle kunne sole seg i glansen av å bo i miljøhovedstaden Oslo, uten behov for å endre noe på sin egen hverdag eller livsstil. 

Vel, denne gangen fikk de akkurat hva de stemte på da de avla sine stemmer på Melonpartiet de Grønne som har en tynn grønn skorpe utenpå, men som inni er blodrøde og fører en ekstrem miljøpolitikk med en sterk sosialistisk vridning. 

Beboerne i og rundt Gyldenløves Gate er de første hipsterne som nå får føle virkeligheten for hva de har stemt frem på kroppen da miljøetaten nå har startet arbeidet med å fjerne parkeringsplasser, trær og gangfelt for å legge til rette for mindre bilkjøring og mer sykling noe som er del av Melonpartiets kjernepolitikk. 

Gyldenløves Gate slik den så ut før MDGs sykkelvei prosjekt var påbegynt.

Selvfølgelig er det INGEN som ønsker å se færre parkeringsplasser i området man bor i når man er avhengig av bil til jobben eller for å hente barna i barnehagen, og derfor har politikken hipsterne i 2019 stemte frem nå kommet for å hjemsøke dem i form av manglende parkeringsmuligheter. 

Dette har selvfølgelig fått hipsterne til å reagere og natt til Lørdag 17, april ble det satt opp provisoriske hinder for arbeiderne som jobber i området med å fjerne trærne, og plakater med påskriften “Lan må gå”. 

Til og med den tidligere hipster ordføreren Fabian Stang var ute og demonstrerte mot miljøetatens byggeplaner ved å “symbolsk” lenke seg fast til et av gjerde i området da endringene vil medføre fjerningen av flere gateparkeringsplasser i området. 

Så tror noen at hipsterne på beste vestkant nå har lært, og at de kommer til å stemme mer fornuftig ved neste Stortingsvalg som er nå i september eller vil vi igjen se at flertallet av hipsterne på beste vestkant lar seg lure av sosialistene i miljøpartiets løgner om at dems politikk er ment å redde planeten, og ikke er ren sosialisme iført mosedrakt. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar