Høyre er ikke et konservativt parti, men snarere et sosialistisk parti i fåreklær

Har partiet Høyre blitt et lyserosa parti?

Mens man i de aller fleste europeiske land har minst et konservativt politisk parti, har man her i Norge ingen slike partier, og det nærmeste man kommer et konservativt parti her i landet er det “borgerlige” Høyre. 

Problemet med dette er at Høyre i virkeligheten ikke er et konservativt parti, men er som de selv sier et borgerlig parti, og dermed ikke bygger på den konservative ideologien hvor man forsvarer enkelt individet, og der man søker å bevare det man mener er bra i samfunnet, mens man kun ønsker å endre eller tilføre noe nytt der det gamle ikke strekker til. 

De aller fleste her i landet tror imidlertid at partiet Høyre er et konservativt parti da partiet hele tiden har sammenlignet seg med det konservative partiet i Storbritannia, og har kalt det britiske partiet for sitt søsterparti, men om man ser på politikken til de to partiene så ser man fort at det er to vidt forskjellige ideologier som ligger til grunne for partienes politikk. 

Høyre er for eksempel mye mer venstrevridd en hva dems såkalte søsterparti i Storbritannia er, og er mye mer villige til å gi fra seg både politisk og økonomisk styring til overnasjonale organisasjoner som FN og EU. 

Videre ser det ut som om Høyre i stadig større grad under Erna Solbergs ledelse har blitt stadig mer sosialistisk, og har nå beveget seg i så stor grad mot venstre at det nå nesten ikke er mulig å skille Høyres politikk og ideologiske grunnlag fra partiets såkalte erkerival det sosialistiske Arbeiderpartiet.

Et eksempel her er immigrasjonspolitikken og partiets flørting med den totalitære politiske ideologien Islam, som det nå ser ut til at både Høyre og AP er skjønt enige om at skal få lov å overta styringen i landet, og skal kunne diktere hva og hvordan folk skal få lov å uttrykke se. 

Ja noen vil til og med kanskje gå så langt som å si at vi partiet under Erna Solbergs ledelse burde ha endret navn til Sosialistisk Høyreparti eller SH.

Styrer Høyre Norge i feil retning?

Videre ser det ut til at Høyre nå ønsker å se Islam overta som statsreligion, og et godt bevis for dette er hvordan vi nå ser stadig mer av den statlige fjernsynskanalen NRKs program nå søker å fremme Islam som del av den norsk kultur. 

Mange vil nok i dag hevde at Høyre nå styrer Norge i feil retning da det ser ut som om regjeringen nå i likhet med sosialistene tar Palestinernes side i Midtøsten konflikten, og er dermed med på å undergrave den 1000 år gamle kristne kulturarven vi har her i landet.

Partiet viser heller ingen evne eller ønske om å ta vare på eller stå opp for Norsk kultur eller tradisjon slik et ekte konservativt parti ville ha gjort. 

Tiden er derfor kanskje inne for at vi får på plass et ekte konservativt parti her i landet, og tar opp kampen mot den politiske elitens (de borgerliges) forsøk på å selge landet til høystbydende i en desperat kamp for å berike seg selv. 

Hva mener du? Si din mening i kommentarfeltet under. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar