Hva er holdningene dagens lærere tar med seg inn i våre barns klasserom?

Bilde fra TikTok.

Her i Norge har vi ikke kommet like langt som det man har mange andre steder når det kommer til dette med at lærerne tar med seg sine egne politiske meninger inn i klasserommet for å indoktrinere sine elever, men det faktum at staten nå har innvilget 20 millioner til en forskergruppe hvor lederen av gruppen åpent støtter og fremmer den kommunistiske og svært rasistiske ideologien “kritisk raseteori” er det viktig at foreldre nå følger med på hva lærerne lærer barna.

Bilde av kommunistisk propaganda i et amerikansk klasserom

I USA har man nå avslørt hvordan lærere i stadig større grad åpent fremmer anti-demokratiske venstre ekstreme ideologier som kommunisme, og man har sett hvordan aktivister fra det transseksuelle miljøet drar med seg sine politiske ideologier og teorier om seksualitet i klasserommet i et forsøk på å indoktrinere sine elever.

I videoene under kan dere se noen eksempler på denne typen forsøk på å indoktrinere barn med bestemte venstre ekstreme ideologier, og du kan selv gjøre deg opp en mening om hvorvidt dette er noe du mener det er greit norske lærere også skal begynne å gjøre.

I videoen under kan dere høre hvordan en kommunistisk lærer gir elevene ekstra poeng for å la seg indoktrinere i kommunismen, og hvordan han straffer de som ikke støtter hans personlige politiske synspunkter.

Han trekker videre frem at han har 180 dager på seg til og indoktrinere dem til å bli kommunister, og dette er noe vi har fått høre også er på full fart inn i Norske klasserom, og det er kanskje på tide at man begynner å avsløre hvem disse menneskene er som ønsker å hjernevaske våre barn med sine radikale politiske ideologier.

Video fra Project Veritas.
Video fra Youtube.

Oppdatering:

I videoen under kan dere se hvordan foreldrene til elevene i klassen til Antifa læreren hadde å si under et skolemøte, og man ser at det nå er på tide at foreldre tar ansvar når det kommer til å ivareta sine barns rettigheter, og barnas ve og vel.

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar