Hvordan det vitenskapelige begrepet adrenokrom kobles til barnebortføringer

Barn er ikke til salgs!

Viste du at det hvert år forsvinner rundt 800 000 barn, og at man regner med at rundt 8 000 000 barn er del av den internasjonale menneskehandelen og tvinges til prostitusjon uten at en eneste politiker eller journalist her i landet nevner det med ett eneste ord. 

Årsaken til at ingen snakker høyt om dette problemet skal ifølge stadig flere være at mange av disse barna benyttes innen en ny type industri der barn, eller kanskje mer korrekt barns blod er ansett for å være en livsviktig handelsvare blant den rike eliten som nå tror de har funnet den berømte “kilden til evig ungdom”. 

Du har kanskje aldri hørt begrepet før, men innen stadig flere miljøer hvor verdens rikeste ferdes er nå ordet adrenochrome blitt ett viktig samtaleemne da det finnes forskning som viser at oksideringen av adrenalin kan ha en positiv effekt når det kommer til å bremse aldringsprosessen og forhindre alders relaterte sykdommer som alzheimers. 

Som du kan høre i videoen under har forskning vist oss at om man sirkulerer ungt blod fylt med adrenalin gjennom en eldre persons kropp vil man kunne bremse aldringsprosessen, og siden man skal ha kjent til disse fordelene siden 1950 tallet mener stadig flere at dette er grunnlaget for de mange barneforsvinningene man nå ser verden over. 

Video om bruk av barneblod til behandling av alderdom fra TedTalk i 2015

Hvorvidt dette faktisk er tilfelle eller om dette er reelle konspirasjons teorier som er blitt bygget på enkelte vitenskapelige fakta skal være usagt, men skulle man tro den tidligere Hollywood skuespilleren Jim Caviezel så er dette virkelighet og ikke noen konspirasjonsteori klekket frem av hasjrøykende hippier eller lignende. 

Ifølge Jim Caviezel som også er god venn med den tidligere amerikanske DHS agenten Tim Ballard som har dedikert sitt liv til å bekjempe menneskehandel med barn, så blir tusener av barn torturert og misbrukt for at dems frykt skal fylle dems blod med adrenalin slik at dems blod så kan benyttes til å forlenge livene til den globale økonomiske eliten. 

https://www.youtube.com/watch?v=0mYIkjtArMY
Jim Caviezel forteller hvordan barn kidnappes og tortureres for at dems blod skal fungere som anti aldrings medisin for rike globallister

I dokumentaren under kan du se hvordan Tim Ballard og hans team jobbet under cover for å stoppe menneskehandel med barn, og du får ett lite innblikk i den stygge verdenen som norsk presse og politikere ikke ønsker du skal få se. 

Dokumentar som viser hvordan den brutale virkeligheten for flere hundre tusen barn verden over er

Når du nå har sett disse videoene og både har hørt smuglerne selv beskrive hvordan de ser på disse stakkars barna som de selger til pedofile og andre barnemissbrukere, er det kanskje på tide å revurdere sin forutinntatte holdning om at det ikke finnes noe sannhet bak disse påstandene om at barneblod benyttes i en medisinsk behandling av rike globallister. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar