Hvordan kan det ha seg at så mange stemmer rødt i hovedstaden?

Bilde fra Grønnland i Oslo.

Ifølge de siste målingene så er det venstresiden som leder i landets hovedstad, og det er nå mange som spør seg hvordan det kan ha seg at det kommunistiske partiet Rødt sammen med det ekstremt sosialistiske partiet SV kan få rundt 20% av hovedstadens stemmer.

For å finne svaret har vi sett på andelen innvandrere i Oslo, og det viser seg at andelen stemmer som de to venstreekstreme partiene får stemmer godt med andelen innvandrere i kommunen. Ser man videre på de siste avsløringene i pressen som viser at rundt 58% prosent av all sosialhjelp går til innvandrere er det ikke så vanskelig å se en sammenheng med hvorfor nettopp de to partiene som vil gi mest til de som bidrar minst får landets innvandrerstemmer.

Videre er det underlig at man ikke er mer opptatt fra høyresiden å sette nettopp fokus på dette, og at det er underlig at folk som kun kommer hit og blir en belastning på systemet skal kunne “stemme” for at nettopp de skal få mer fra fellesskapet uten å måtte bidra, og at landet skal slippe inn enda flere som er lik dem selv.

Det er også nå blitt litt mer fokus på det faktum at vi i Norge står overfor en eldrebølge, og at man nå vil måtte høyne alt fra skatter til pensjonsalderen for at man skal kunne opprettholde dagens velferdsordninger, uten at noen av politikerne hverken på høyre eller venstresiden tør si ett eneste ord om hvordan masseimmigrasjonen til landet ser ut til å være hovedårsaken til at vi nå sliter med å holde liv i velferdsordningene i frykt for å miste stemmene fra nettopp de som trekker mest ressurser ut av systemet.

Det ser dermed ut som om at folk ikke er villige til å åpne øynene før ting virkelig skjærer seg, og de selv risikerer at de ikke får pensjonen sin, eller at de blir nødt til å måtte betale en større egenandel når de trenger en operasjon eller andre helsetjenester.

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar