Hvordan kan nye virusvarianter komme til et lukket Norge?

Hvordan kommer nye covid-19 mutasjoner kommer til Norge

Det er en ting som gjør meg noe forvirret, og det er hvordan vi til stadighet kan få tilført nye mutasjoner av coronaviruset når landegrensene skal være stengt, og det tilsynelatende skal være innreiseforbud? 

I min verden vil et innreiseforbud, og stengte grenser i det minste bety at folk fra andre nasjoner ikke kan komme til Norge, og at om noen absolutt MÅ komme, så er det strenge karantene regler på plass for å sikre at disse individene IKKE kan ha noen omgang med den øvrige befolkningen i landet før det er fastsatt at de ikke kan spre noen smitte. 

Dessverre ser det ikke ut til at dette er tilfelle, og man kan jo da lure på hva karantene reglene her i landet virkelig er til for, og hva en nedstengning av landegrensene virkelig går ut på når omtrent hvem som helst som IKKE er norske statsborgere fritt kan ta seg over grensen? 

Hvorfor har vi disse karantene reglene om ingen andre enn norske borgere må overholde dem, mens alle andre så å si fritt kan sette seg på et fly til Norge for så å havne på et karantene hotell som de bare kan spasere ut fra? 

Slik jeg ser det så burde det vert på plass et system som kontrollerte at personer som skulle på fly til Norge var blitt testet for covid, og at de ved ankomst ble satt i karantene der politiet passet på at de ikke kunne forlate karantenen før 14 dager var gått. 

Er det faktisk slik at covid-19 er så farlig som det myndighetene hevder, ser jeg absolutt ingen grunn til at man skal importere migranter og fly dem til Norge på det norske folks regning, for så å slippe disse ut i befolkningen hvor de kan spre nye muterte strenger av coronaviruset. 

Hvorfor får vi ikke vite hvem som har innført de nye muterte virusene? 

Når man så får informasjon om at en ny streng av covid er oppdaget i Norge, får man aldri noen informasjon om hvordan man tror dette nye muterte viruset har blitt importert til Norge fra land som India eller Sør-Afrika . 

Jeg forstår ikke helt hvordan ett lukket land kan bli smittet med NYE virus bare dager etter det er oppdaget i land som befinner seg på andre siden av planeten, eller hvordan disse folkene som bærer smitten så lett har kommet i kontakt med den øvrige befolkningen. 

For meg virker det som om myndighetene gjør en utrolig dårlig jobb med å begrense importsmitte, og at karantene reglene kun er ment å gjelde for norske borgere som skal loppes for penger, mens alle andre fritt kan dra fra karantenehotellene uten fare for å bli straffet da de ikke har noen adresse i Norge. 

Slik jeg ser det så er hele denne ideen om at landet er lukket og at man forsøker å begrense smitten en eneste stor løgn fra myndighetenes side, eller så er det et veldig godt eksempel på norske myndigheters inkompetanse. 

Hva som er best eller verst av disse to mulighetene blir det opp til deg å vurdere, men jeg for min del mener det faktum at omtrent ALLE nye corona mutasjoner popper opp i Norge få dager etter de er oppdaget i et land på andre siden av jorden, ikke gir særlig tillitt til myndighetenes coronatiltak. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar