Hvorfor er ikke «Allahu Akbar» regnet som en hatefull ytring?

Nesten alle islamske terrorister benytter seg av terror uttrykket «Allahu Akbar» for å vise sitt hat mot sine fiender.

Her om dagen var det en stor demonstrasjon mot Israel utenfor den Israelske ambassaden i Oslo, og man kunne både under og etter demonstrasjonen se flere videoer med såkalte pro-palestina demonstranter som ropte ulike anti-semitiske uttrykk samtidig som de ropte det kjente terror begrepet Allahu Akbar. 

Da jeg så dette fikk det meg til å tenke over hvordan myndighetene og pressen her i landet antageligvis ville ha stemplet både demonstrasjonen, og de som deltok i demonstrasjonen som anti-semitter og rasister om demonstrasjonen hadde vårt til støtte for noe annet enn et islamsk land eller en islamsk organisasjon. 

Nå har vi selvfølgelig ytringsfrihet her i landet, og jeg klager ikke på at disse menneskene ytret sine synspunkter, men det jeg reagerer på er den utrolige forskjellsbehandlingen vi ser fra myndighetenes og pressens side. 

Som etnisk norsk vil jeg bli anklaget for å komme med antisemittiske uttalelser og/eller hatefulle uttalelser om jeg eksempelvis skulle ha ropt noen i nærheten av de tilropene de såkalte “pro-palestina” demonstrantene kom med, og hadde jeg eksempelvis ropt “Heil Hitler” eller “utlendinger ut” så ville ytringene ha blitt stemplet som hatefulle, og jeg ville ha risikert å bli politianmeldt. 

Dette mener jeg selvfølgelig ikke er riktig, men når lovene først er som de er, så mener jeg de også må håndheves likt ovenfor alle borgere uavhengig av etnisitet, seksualitet eller religiøs overbevisning, og for meg så er uttrykket “Allahu Akbar” det mest hatefulle uttrykket jeg kan tenke meg.

Under får du se en video hvor selv en muslim forklarer hvorfor uttrykket «Allahu Akbar» er ett hatefullt terror uttrykk.

Årsaken til at jeg anser “Allahu Akbar” som et hatefullt uttrykk om man først skal kalle ord og uttrykk for hatefulle, er at det er nettopp dette uttrykket de aller fleste terrorister benytter seg av før de begår sine grufulle handlinger. 

I denne videoen får du høre hvorfor uttrykket «Allahu Akbar» er et terror og hatefullt uttrykk.

Uttrykket derfor nå i Europa nå nesten synonymt med et hat mot etnisk europeere og vår etnisk europeiske kultur, og da særlig mot den kristne delen av vår kulturarv, og skal man da først være konsekvent og man skal karakterisere ord og uttrykk som hatefulle? må man også innse at det islamske hatuttrykket “Allahu Akbar” av mange med en etnisk europeisk opprinnelse ansees for å være særdeles krenkende og hatefullt. 

Jeg vil derfor oppfordre alle til å fra nå av å betegne terror uttrykket “Allahu Akbar” for et anti-Europeisk hatefullt uttrykk, og at man når dette uttrykket ytres eller fremmes på sosiale medier eller i pressen går til en politianmeldelse av saken slik at politiet kan etterforske saken og straffeforfølge personen for å ha kommet med det som må være det mest tydelige “hatefulle” uttrykket som i dag finnes i verden. 

Om myndighetene virkelig mener alvor når de sier man ikke skal kunne ytre hatefulle ytringer, og folk som ytrer dem skal straffes? Da må man i det aller minste kunne straffeforfølge folk som roper ut det mest kjente uttrykket benyttet av terrorister verden over før de voldtar, sprenger og kapper hodet av folk de anser som mindre verdt enn seg selv. 

Dette er i det minste min mening, og om først ytringsfriheten her i landet skal innskrenkes med denne underlige loven om hatefulle ord og uttrykk, da må i det minste terror uttrykket ALLAHU AKBAR stå øverst på listen av hatefulle uttrykk her i landet. 

Sist men ikke minst, vil jeg også at folk ser nyhets sendingen som er vedlagt hvor du får høre hva en terrorist ropte før han skar hodet av en prest i Frankrike under et terror angrep på en kirke i landet.

I videoen får du høre hva terroristen sa før han drepte sine ofre.

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar