Hvorfor finnes det ingen eksperter på venstreekstremisme

Bilde fra nettstedet Platform.no som jobber mot radikalisering av Norsk ungdom.

I går da jeg våknet og gikk inn på de ulike nettavisene så jeg at den viktigste nyheten i landet ifølge mediene er at den islam kritiske organisasjonen SIAN skulle ha demonstrasjon i Drammen, og at dette vist nok var et stort problem da det ville kunne medføre bråk. 

Selvfølgelig kom media med sin egen vri på hva SIAN står for og hvorfor det er et problem for det Norske samfunnet at organisasjoner som SIAN skal få lov å benytte seg av ytringsfriheten, og man hadde som vanlig med flere uttalelser fra såkalte “eksperter” og “forskere” på høyreekstremisme som kom med sine såkalte ekspert uttalelser. 

Nå vet dere kanskje om dere har fulgt med på bloggen her at jeg mener det ikke finnes noe som kan kalles eksperter ettersom man alltid vil kunne finne en “ekspert” som vil komme med en ekspertuttalelse som direkte motsier den annen “eksperts” uttalelser, og at vi derfor må anse de fleste ekspertuttalelser som den enkelte “ekspertens” subjektive meninger. 

Video fra SIAN demonstrasjon i Bærum April 2021

Så da jeg leste artiklene om SIAN i dag, og så hvordan man presiserte at enkelte av uttalelsene om organisasjonen kom fra såkalte eksperter på høyreekstremisme så måtte jeg stoppe opp og spørre meg selv, “hvorfor har jeg aldri lest i noen norske aviser uttalelsen fra eksperter på venstreekstremisme?”. 

Jeg har lest utallige aviser og artikler i norske aviser hvor man har benyttet og påpekt at uttalelser i artikler kommer fra eksperter på islamisme, høyreekstremisme, kristenfundamentalisme også videre, men jeg kan ikke huske å noen gang ha sett at man har fått en uttalelse fra en ekspert på venstreekstremisme eller at man har forskere som forsker på venstreekstremisme her i landet. 

Nå vil kanskje noen hevde dette skyldes at vi i Norge ikke har ett problem med venstreekstremisme, og at det derfor ikke er behov for å forske på venstreekstremisme, men til dette vil jeg påpeke at vi har flere venstreekstremistiske organisasjoner i landet, og at blant disse kan man nevne: 

Politiker fra Selvstendighetspartiet etter å ha blitt voldelig angrepet av venstreekstremister.

SOS Rasisme, Tjen Folket, Sosialistisk Ungdom, Rød Ungdom, Blitz og Antifa som aller tydelig holder hva de alle fleste norske menn og kvinner vil anse for å være ekstreme synspunkter, og som alle demoniserer sine politiske motstandere med den hensikt å legitimere bruken av vold mot dem. 

Ellers må man kanskje spørre seg om det er grunnet det faktum at mange av våre læringsinstitusjoner er blitt samlesteder for folk med ett ekstremt venstrevridd verdensbilde, og at disse i mange tilfeller selv identifiserer seg med de venstreekstreme her i landet, og derfor ikke ønsker å kritisere eller stemple noen av de som deler dems politiske og ideologiske syn for ekstremister. 

Uansett hva grunnen er så må man i alle tilfeller spørre seg hvordan det kan ha seg at INGEN organisasjoner blir stemplet som venstreekstreme eller som farlige her i landet selv om de venstreekstreme står bak mer voldsbruk mot politiske motstandere en noen andre, og ser ut til å motta både økonomisk og politisk støtte fra politiske partier på Stortinget. 

Dette for meg viser at min mening om at vi ikke har en ærlig objektiv presse stemmer, og at våre læringsinstitusjoner må reformeres slik at vi kan få et bredere og mer sentrert syn inn i skoleverket. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar