Hvorfor kalles folk klimafornektere?

Naturpartiet tre og blomster.

Det er dessverre blitt slik i samfunnet vårt at man skal forsøke å svartmale ens meningsmotstandere, og man skal helst unngå å ta en seriøs debatt der man forsøker å vinne debatten ved hjelp av gode argumenter og fakta. 

Dette mener Naturpartiet er et stort problem da dette på ingen måte bidrar til at fokuset rettes mot å faktisk LØSE de problemene vi ser i forbindelse med menneskeskapte miljøproblemer, og sår splid og hat mellom folk som alle ønsker å leve i et rent og sunt samfunn. 

Naturpartiet tror derfor det er på tide at man søker å rette fokus på de miljøproblemene som vi ALLE kan enes om både eksisterer og er et stort problem, og at vi benytter kampen for å rette opp i disse problemene til å forene det norske folket rundt en miljøpolitikk som vil kunne gi oss ett politisk grunnlag å bygge videre på i fremtiden. 

Naturpartiet tror ikke en politikk som sår splid eller skape hat og forargelse vil kunne implementeres på en måte som vil kunne utgjøre noen stor forskjell, og vi mener at en slik politikk kun vil øke viljen hos mange til faktisk å gjøre noe med miljøet der de faktisk er enige man har et problem som må løses. 

Naturpartiet ønsker derfor å fokusere på rent vann, ren luft og ivaretakelsen av ett effektivt, miljøvennlig jordbruk som kan gi kundene et sunt og billig produkt. 

Klikk Liker på Naturpartiet og vis din støtte til en ny og bedre Natur og Miljøpolitikk i Norge. 

Besøk Naturpartiet på Facebook.

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar