Hvorfor opprettholder Norske myndigheter Dr. Fauci’s corona løgner?

Klip fra Tucker Carlsons dekning av Dr. Faucis epost skandale

Den kjente amerikanske virologen Dr. Fauci som stort sett har satt reglene for hva man kan, og ikke kan gjøre eller si under den pågående covid-19 pandemien har nå blitt avslørt som en løgner og potensiell kriminell I en pågående epost skandale. 

Det er etter at flere tusen eposter fra Dr.Fauci ble frigitt i forbindelse med en  såkalt FOIA (Freedom of Information Act) forespørsel fra nyhetssider som Washington Post, Buzzfeed News og CNN ba om i perioden januar 2020 til juni 2020 de nye avsløringene om hvordan Fauci angivelig kan ha forsøkt å skjule viktig informasjon om covid-19 virusets opphav. 

I epostene kommer det blant annet frem at Dr. Fauci allerede i januar 2020 skal ha ment det var meget sannsynlig viruset kunne være menneskeskapt, og at det stammet fra et laboratorium i Kina, men at han grunnet sine tette bånd til forskerne der skal ha forsøkt å legge lok på saken. 

Dr. Fauci skal også ha visst om flere rapporter hvor det kom frem at ansiktsmasker ikke så ut til å ha noen nevneverdig effekt når det kom til å stoppe spredningen av viruset, og at man etter å ha vært smittet av viruset mest sannsynlig ville være beskyttet mot gjentatt smitte, og derfor ikke ville trenge å bli vaksinert. 

Så mens Dr. Fauci i det offentlige har hevdet at man må vaksineres selv etter å ha vært smittet med covid-19, og at man må benytte masker for å unngå smitte, så ha den “gode” doktoren privat i eposter med andre forskere skrevet og hevdet noe helt annet. 

Det skal også nevnes at de aller fleste sosiale medier også har laget sine covid-19 rutiner ut fra hva Dr. Fauci har sagt, og at flere både nyhetskanaler og politikere verden rundt er blitt sensurert og sparket ut av ulike sosiale medier på bakgrunn av at de har hevdet informasjonen fra Dr. Fauci ikke har vært korrekt. 

Her hjemme i Norge har man fremdeles ikke tatt inn over oss det fakta at masker ikke ser ut til å ha noen nevneverdig effekt, og at det i alle fall ikke finnes noe begrunnelse for at vaksinerte skal måtte gå rundt med ansiktsmaske. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar