Hvorfor høyresiden bør adoptere regnbueflagget

En scene fra Wagner’s «Das Rheingold» som viser Bifrost, veien mellom Midgard og Åsgård

Stortinget og regjeringen har nå gått inn for å endre flaggloven her i landet, og vi skal nå kunne flagge på offentlige flaggstenger med det såkalte regnbueflagget som store deler av venstresiden og det såkalte LHBT+ miljøet benytter seg av. 

Flagget skal representerer mangfold og kjærlighet, og ble adoptert av LHBT+ miljøet rundt 1978 da det ble benyttet av homofile og lesbiske organisasjoner under såkalte “prideparader”. Flagget har siden den gang vært ansett for å være et symbol på kjønns- og seksualisert mangfold og kalles av mange for “homoflagget”. 

Regnbuen har i lang tid og innen flere kulturer og tradisjoner vært brukt som symbol, og vi finner blant annet regnbuen som symbolet på kontakten mellom det jordiske og de høyere makter i form av Bifrost, og man finner den med omtrent den samme betydningen innenfor den kristne kultur og trosretning. 

Det at man nå skal tillate at det flagges på offentlige steder med regnbueflagget burde folk på høyresiden omfavne, og de burde alle adoptere regnbueflagget som sitt eget, og benytte seg av det på alt fra demonstrasjoner til partisamlinger osv. 

Ved å ta tilbake eierskapet til regnbueflagget vil man nå også ta eierskap til dagene offentlige og andre private institusjoner velger å heise flagget, og man kan fremme ens budskap via de offentlige flaggstengene gjennom symbolbruk. 

Men vi er ikke homoer! 

Man må se forbi dette tullet med at om man benytter seg av et symbol så er man automatisk assosiert med absolutt alle andre som måtte benytte det samme symbolet, og man må se mulighetene adopteringen av dette symbolet NETTOPP grunnet folks manglende evne til å skille de som benytter symbolet fra andre grupper tom også benytter det. 

Se for deg at eksempelvis Alliansen eller SIAN fra nå av heiser regnbueflagget hver gang de er ute i det offentlige bildet, og når de blir spurt om hva grunnen til at de flagger med nettopp regnbueflagget er, svarer at regnbuen for SIAN representerer pakten mellom Gud og menneskene slik det står i bibelen, og at eksempelvis Alliansen svarer regnbuen representerer kontakten mellom Gudene og menneskenes verden slik det er beskrevet i Norrøne tekster. 

Begge disse brukene av symbolet er både kulturelt og religiøst begrunnet, og de gir flagget en helt ny betydning en den betydningen den politiske venstresiden mener regnbuen skal symbolisere. Videre vil denne formen for adopsjon av regnbueflagget føre til at man kan få ens budskap ut til stadig flere folk ved at ens budskap er knyttet til et flagg som myndighetene heiser ved offentlige bygninger, og det vil ikke hjelpe om de heiser det for å feire de homofile. 

Det som betyr noe for folk flest er hva de selv hører og ser, og hvem de selv identifiserer symbolet med, og vi vet jo alle at om høyresiden tar i et symbol så må venstresiden forkaste det, og demonisere det og alle som måtte ønske å knytte seg til det. 

Så ved å omfavne regnbueflagget nå som det kan og skal flagges med ved offentlige bygninger, vil man kunne overta et sterkt symbol og frata venstresiden den seieren de tror de har fått ved å endre flaggloven. 

Høyresiden her i landet må begynne å bli smart, og man må kunne se humoren i ting fremfor helle tiden å ta seg selv så høytidelig. 

Hva gjør jeg om folk tror jeg er homofil fordi jeg heiser regnbueflagget? 

Ja hva skal du gjøre om en venstreekstrem eller muslim kommer bort og kaller deg “j*vla homo” eller noe slik samtidig som du bærer regnbueflagget? 

Det du gjør er å smile høflig til dem samtidig som du filmer dem for så å gå til politiet for å anmelde dem for hatefulle ytringer, og for brudd på §185 noe som gjør at politiet MÅ kaste seg over saken, og arrestere dem. 

Du lurer kanskje nå på hva som hender om venstreekstremisten hevder du er “høyreekstrem” og at du ikke er homofil? 

Vel, det du gjør er å fortelle politiet at de ikke har noen rett til å kreve at DU kommer offentlig ut som homofil, og at det å kreve at du gir din seksuelle legning til kjenne er i seg selv en krenkelse, og faller innunder diskriminerings lovene her i landet, og at politiet vil bli anmeldt og innrapportert for å ha kommet med hatefull og krenkende oppførsel. 

Saken er den at loven er lik for alle, og at høyresiden må bli bedre til å omgjøre lovverket til ett våpen som kan benyttes i kulturkrigen som nå tydeligvis pågår for fullt i vesten. 

Husk at symboler kun har den verdien du gir dem, og om vi lar venstresiden eie og styre hvilke symboler som har hvilke verdier så har vi allerede tapt. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar