Hvorfor sliter kvinner i 30 årene med å finne seg en mann?

Det er blitt mer og mer vanlig at kvinner venter med å gifte seg og skaffe seg en familie, og dette har ført til at mange kvinner i 30 årene nå sliter med å finne seg en mann. 

Årsaken til at kvinnen har valgt å “vente” med å finne seg en fast partner og etablere seg kan selvfølgelig variere mye fra kvinne til kvinne, men det ser ut som om en ting som går igjen er ideen om at man ønsker skaffe seg en “karriere” før hun starter en familie. 

I videoen på toppen kan du høre hva en “ekspert” har å si om saken.

Det er også mange som snakker om at 30 årene er de nye 20 årene for kvinner, men er virkelig det en riktig måte å se på biologi på. og hva sier så psykologene om dette?

Under får du høre hva en psykolog mener om feministenes fremstilling av hvordan 30 årene er de nye 20 årene for kvinner, og hvordan denne løgnen negativt kan påvirke dems liv.

Når du nå har fått høre hva eksperten hadde å si er det også greit å legge til en video der folk også kan få høre fra en noe yngre kvinne hvordan hun opplever nettopp det å gå fra å være i 20 årene til det å entre 30 årene, og hvilke biologiske utfordringer dette fører med seg for de fleste kvinner.

Min egen mening om emnet 

Jeg føler det kanskje er greit å si noe om hva jeg personlig mener om dette emnet, og at dere får vite hvorfor jeg mener dette er et emne som får for lite oppmerksomhet i et stadig mer polarisert samfunn der menn og kvinner settes opp mot hverandre. 

Selvfølgelig bryr jeg meg ikke om hvordan den enkelte kvinnen måtte velge å leve sitt liv på, men jeg mener at det blir feil når unge jenter på skolen skal lære noe som strider med biologien, og som kan føre til at de ødelegger sin egen fremtid. 

Alle er sikkert enige i at vi skal ha en viss grad av likestilling i samfunnet, og at kvinner skal ha friheten til å ta sine egne valg, men man må også innse det faktum at enkelte valg helt fra fødselen av er tatt for oss av biologien. 

En kan selvfølgelig vente til hun er 30-40 år med å forsøke å finne seg en mann eller skaffe seg barn, men de må også da vite at det da er en risiko for at de ikke kan få noen av delene, og at de kan ende opp ensomme og alene når de en dag blir gamle. 

Man tenker nemlig ikke så ofte over når man er ung hvordan livet vårt vil se ut når man er i 60 årene, og at ens venner ikke alltid vil være der når de har egne barn og barnebarn som opptar mye av tiden dems. 

Så spørsmålet mange kvinner kanskje burde stille seg er om de er villige til å ofre alt som følger med å ha en familie for å skape seg en karriere som kanskje kan fylle dems behov de neste 10-15 årene for så å ende opp gammel og alene resten av livet? 

Som mann er det selvfølgelig utfordringer med å bli gammel også, men det er enklere for en mann å skaffe seg en livsledsager når han blir eldre, og en mann er fruktbar nesten hele sitt livsløp så menn har ikke det samme presset på seg når det kommer til det å få barn. 

Nå får jo folk gjøre seg opp sin egen mening om saken, men jeg tror folk kanskje bør være litt mer opptatt av sin fremtid, og at man ikke må tro politiske ideologier vil kunne overstyre biologien slik dagens feminisme og wokeisme ser ut til å tro. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar