I følge Facebook er Facebook et rasistisk selskap

Facebook har uttalt at staten Georgias nye valglov er rasistisk.

Nå lurer du kanskje på hvordan jeg kan hevde at Facebook ifølge dem selv er et rasistisk selskap, og hvordan Facebook har gitt uttrykk for dette offentlig. 

Vel, svaret er at ifølge bedrifter som Google, Coca Cola og Facebook så er staten Georgia en rasistisk stat da staten innførte nye valglover som krever at folk må vise identifikasjon for å kunne avlegge stemme. Dette er selvfølgelig noe man må gjøre i de aller fleste land, men ifølge disse selskapene så er det å kreve at noen identifiserer seg rasistisk. 

Ut fra denne logikken er det man kan hevde at både Google, Coca Cola og Facebook alle er rasistiske selskaper i henhold til dems egne kriterier for hva som er og ikke er rasistisk, og ettersom Facebook krever at man må identifisere seg når man oppretter en bruker hos dem så er de ifølge dem selv rasister. 

Man kan også videre spørre seg hvordan Coca Cola, Google og Facebook kan drive forretninger i land som ifølge dems egen definisjon på hva som er rasisme tydelig er systematisk rasistiske nasjoner, og man kan lure på hvorfor ikke disse selskapene trekker all sin virksomhet ut av land som Norge, Storbritannia, Tyskland, Frankrike og ellers hele Europa hvor det er helt vanlig at man må identifisere seg når man skal avlegge stemme ved valg. 

Min oppfordring er derfor til alle som leser denne posten å benytte #Facebookisracist på sine innlegg, og om noen spør hvorfor forklare at de krever identifikasjon ved registrering noe som ifølge dem selv er rasisme.

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!