Jens Stoltenberg møtte USAs rasistiske forsvarsminister

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg møtte USAs forsvarsminister Lloyd J. Austin III 14.April 2021. Bilde: Angmar.no

Som aktiv sosialdemokrat og Norsk statsminister hevdet Jens Stoltenberg i flere år at han var en i huget antirasist, og nektet opptil flere ganger å møte opposisjonspolitikere som han hevdet var rasister til debatt. 

Nå ser derimot tonen ut til å ha fått en annen lyd da Jens Stoltenberg i sin stilling som generalsekretær for forsvarsalliansen NATO åpent omfavner USAs nye rasistiske forsvarsminister Lloyd J. Austin III. 

Lloyd J. Austin III ble av president Joe Biden utpekt som landets forsvarsminister den 21 januar 2021, og skal snarlig deretter ha startet sin rasistiske kampanje ovenfor hvite menn da han innførte sitt nye obligatoriske rasismekurs hvor menn av etnisk europeisk opphav blir beskrevet som grunnleggende ondskapsfulle. 

Jens Stoltenberg møtte rasisten Lloyd J. Austin III i forbindelse med sitt planlagte møte klokken 22.30 norsk tid med USAs president Joe Biden. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar