Joe Rogan forteller om sin opplevelse med Covid-19 og bruken av ivermectin

I videoen over kan du høre hvordan den populære MMA kommentatoren, komikeren og podkast verten Joe Rogan opplevde å ha Covid-19, og hvordan hans erfaring med medisinen ivermectin var.

I norske medier er ivermectin blitt kalt en hestemedisin, og man har hørt gjentatte ganger både fra politikere, helsedirektoratet og media hvordan ivermectin ikke fungerer, og hvordan medisinen gjør mer skade enn nytte dersom den blir benyttet for å behandle Covid-19.

Det man ikke forteller i norsk presse er at ivermectin kommer som to typer slik alle andre medisiner også gjør, og at det er forskjell på medisinen man gir til dyr og den som er beregnet for behandling av mennesker.

Man får heller ikke vite i den norske pressen eller fra FHI at lederen for helsedirektoratet i Tokyo offentlig har gått ut og anbefalt alle leger i landet om å benytte ivermectin ved behandling av ALLE Covid-19 pasienter, og at ivermectin er en trygg medisin som er blitt benyttet til behandling av mennesker de siste 50 årene verden over for behandling av malaria.

Under kan du se en video av den japanske legens pressekonferanse, og spørsmålet blir da “hvorfor er folk i Norge så imot denne behandlingen?”.

https://www.youtube.com/watch?v=xkWOpFk1GGk

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar