Kjent Black Lives Matter aktivist ble drept av fire svarte menn

Sasha Johnson under en BLM demonstrasjon.

Myndighetene i Storbritannia bekrefter nå at den ledende Black Lives Matter aktivist som ble skutt i hodet og døde under en fest i London, ble skutt av en gjeng bestående av fire svarte menn. 

Sasha Johnson lå kritisk skadet igjen etter at fire menn tok seg inn på eiendommen der Johnson og andre var samlet for å feste i Peckham, sør i London, og flere BLM aktivister gikk tidlig ut og hevdet Johnson var et offer for rasisme, og at hun hadde mottatt flere drapstrusler like før hendelsen. 

Nå går derimot myndighetene og politiet i London ut og sier det ikke finnes beviser for at Johnson var utsatt for et rasistisk motivert drap, samtidig med at hennes nære venn Imarn Ayton i et intervju med BBC hevder hendelsen mest sannsynlig var koblet til et oppgjør mellom to kriminelle gjenger, og ikke hadde noe med hennes politiske engasjement å gjøre. 

Dette stoppet imidlertid ikke BLM aktivister som ønsker å spre hat og rasisme i å hevde drapet tydeligvis var rasistisk motivert, og samtidig legge skylden for drapet på den britiske pressen. 

En annen aktivist skal ha beskyldt den britiske pressen for å være full av “hvite rasister som kontrollerte narrative, ” rundt saken, og videre oppfordret andre BLM aktivister til ikke å la seg intervjues om saken. 

Venstrepolitikere kastet seg øyeblikkelig på bølgen av anti-hvit rasisme 

Like etter at det ble kjent Sasha Johnson var blitt skutt gikk flere rasistiske politikere fra venstresiden ut på sosiale medier, og hevdet Johnson var blitt drept som følge av hennes aktivisme og benyttet hashtagen #BlackLivesMatter for å vise solidaritet med Johnsons aktivisme, og motstand mot de angivelige rasistiske drapsmennene. 

Når det så ble kjent at drapsmennene var svarte menn, og at dette underbygger statistikken fra både USA og UK om at den største trusselen mot svarte liv er svarte menn, ble det helt stille fra politikernes side. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar