Nå skal eventyrene være politisk korrekte!

Disneys fremstilling av kysse senen i eventyret om «Snøhvit og de syv dvergene»

I dag kunne jeg i en artikkel på Nettavisen lese hvordan Disney angivelig skal ha fått masse kritikk etter at de har pusset opp en av sine attraksjoner, og at det er senen hvor prinsen i eventyret våkner Snøhvit med ett kyss av ekte kjærlighet. 

Senen er selvfølgelig en klassiker, og det er en sene som har gått igjen i utallige eventyr opp gjennom tiden, og har aldri før vært sett på som problematisk før nå. 

Problemet skal ifølge det nettavisen skriver være at kritikerne (les. gale venstreekstremister) være at Snøhvit ikke har gitt sitt samtykke, og at prinsens kyss selv om det er gjort av ekte kjærlighet for å redde Snøhvits liv må ansees for å være på lik linje med en voldtekt. 

Man mener derfor tydeligvis at senen skaper dårlige holdninger hos barn og unge, og at den kan oppfordre og villede unge gutter til å tro det er helt greit å kysse en jente uten å ha fått hennes eksplisitte samtykke. 

Nå vurderer Disneyland å stenge ned attraksjonen som nettopp er blitt oppusset får å gi etter for kravene til den rabiate politisk korrekte bermen, og endre på senen slik at den er oppdatert og følger dagens politiske korrekthet. 

Det finnes allikevel håp ser det ut som da flere har tatt til motmæle mot kritikken og forsvarer senen med at man “ikke kan anvende moderne lover og etikk til eventyr”. 

Hvorfor vinkles denne saken som om ett stort flertall har klaget på attraksjonen? 

Når man leser nettavisens artikkel og andre politisk korrekte medier, får man inntrykk av at det er det store flertallet som kommer med kritikk av kysse senen, og at det er de som mener senen ikke er noe problematisk som er i undertall, og man lurer jo fort på hvordan det kan ha seg? 

Svaret ligger nok i at nettavisen og norsk presse generelt er i full gang med å innføre de siste politisk korrekte normene som drives frem av en veldig liten, men utrolig høylytt ekstremistisk del av ytterste venstreside innen amerikansk politikk, og at elementer på venstresiden her i landet nå også ønsker at det man kaller identitetspolitikk også innføres i Norge. 

For å få til dette må man skape et inntrykk av at alle som ikke deler de ideene som fremkommer innen identitetspolitikkens ideologi, er i mindretall, og at de dermed er nettopp de som er på feil side og har de feilaktige tanker og ideer.  

Dette er selvfølgelig bare tull, og da jeg var ute og gikk på tur med hunden i dag stoppet jeg og pratet med ganske mange andre hundeeiere, og spurte dem hva de mente om saken, og jeg kan si at så å si 98% av de jeg snakket med mente hele saken var latterlig, og at ting nå begynte å gå litt vel langt. 

Nå snakket jeg ikke med så veldig mange flere en ca 15 – 18 stykker, men de representerer et stort spekter av den politiske skalaen, og man skulle da tro at om nettavisens fremstilling stemmer så ville prosenten av de som sa seg enige med kritikken av Disney vært noe høyere. 

Gjerne si hva du mener om saken i kommentarfeltet under.

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar