Obamas kjendisgjester ser ikke ut til å bekymre seg over covid-19

Skjermdump fra video tatt av Obamas 60års feiring.

Obama skal feire sin 60 årsdag, og har invitert en rekke politikere og kjendiser til fest på den vesle øya Martha’s Vineyard som ligger like utenfor Cape Cod. 

Ifølge kilder skal Obama ha invitert rundt 700 gjester, og blant disse skal en rekke av dem være kjendiser som du kanskje i løpet av den pågående pandemien har sett beklage seg over folk som ikke overholder myndighetenes koronarestriksjoner om sosial distansering og bruk av maske. 

Nå har imidlertid bilder fra festen før festen lekket ut i pressen, og man kan med enkelhet se at både kjendisene og andre gjester fritt omgås hverandre, og ser ut til å ta veldig lite hensyn til både maskebruk eller andre koronarestriksjoner myndighetene, og mange av gjestene selv har vært med å stemme frem. 

Med andre ord kan det se ut som om demokratene og kjendisene på Obamas fest mener at det er ett sett med regler for dem, mens det finnes ett annet sett med regler for alle oss andre. 

Kilde: New York Post , TMZ

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar