Opptøyene i regnbuelandet Sør-Afrika som ingen journalister dekker

Video fra kaoset i Sør-Afrika.

Det har pågått store opptøyer i Sør-Afrika og man får nå se videoer hvor både gjengmedlemmer og politi nå kan ses brenne ned og rane butikker uten at myndighetene gjør stort for å få kontroll på situasjonen. 

I dette kaoset har en del bevæpnede borgere begynt å kjempe tilbake mot kaoset, og samarbeider nå for å redde sine butikker, bedrifter og andre livsverk som de kriminelle nå forsøker å rane og brenne ned. 

Selvfølgelig er det veldig lite vi hører om dette i den vestlige venstrevridde pressen da Sør-Afrika skulle bli det vellykkede glansbildet som en gang for alle skulle vise den kommunistiske ideologiens overlegenhet, og hvordan et tidligere “hvit” land kunne bli enda bedre bare de hvite ikke lengre satt ved makten. 

Man skulle skape et “regnbueland” hvor alle raser levde sammen uten konflikter, og man skulle derfor bryte ned alle naturlige skillelinjer som etnisitet og stamme, og alle skulle nå innføye seg under en felles kommunistisk identitet. 

Dette eksperimentet ser det nå ut til har feilet fullstendig, og folk ser ikke ut til å være villige til å kaste fra seg sin egen identitet, sine kulturer og tradisjoner, og myndighetene har derfor ikke noen stor støtte i noen av befolkningsgruppene i landet. 

Det er kanskje på tide noen nå tar tak i denne problematikken, og retter lys på hvordan venstresidens ideologiske teori nok engang har slått fullstendig feil, og vi har muligheten til å forhindre at de samme venstreekstreme kreftene som sitter med makten i Norge får ødelagt nok et land. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar