Real Coffee with Scott Adams

Siste episode av Real Coffee with Scott Adams fra Youtube.

I dag er det lørdag og ikke så mye som hender, og i den forbindelsen tenkte jeg det ville være greit å tipse dere om en god video blogg det kan være morsomt å følge om man ønsker å få et noe annet blikk på nyhetene en hva man får i den såkalte politisk korrekte pressen her i landet. 

Scott Adams er mannen bak Dilbert tegneserien som du kanskje har fått med deg om du leser noen av de tekniske, og it relaterte nyhetssidene på nettet. 

Scott Adams identifiserer seg selv som en “svart mann”, og sier hans politiske tilhørighet ligger noe til venstre for den kjente amerikanske senatoren og selvutnevnte sosialisten Bernie Sanders, men stemte i 2016 på Donald Trump, og har vært en sterk forsvarer av Trumps politikk. 

I sine videoer som alltid har en noe humoristisk vri forsøker Scott å gi sine seere en alternativt filter å se verden gjennom, og han vil som han selv sier gi folk et system de kan benytte for å lykkes i livet, og være i stand til å se når massemedia eller politikere forsøker å føre deg bak lyset. 

Jeg håper folk vil finne Scott Adams videoer like interessante og morsomme som det jeg gjør, og at selv om man ikke er 100% enig i hans konklusjoner greier være voksen nok til å lytte til ett alternativt synspunkt. 

Ha en god helg. 

Skribent: Aage

Skriver litt om alt mulig slik jeg ser det.

Legg igjen en kommentar