Rockelegenden Eric Clapton fordømmer statens vaksinepropaganda

Bilde: Eric Clapton under Live konsert.

Den verdenskjente rockelegenden Eric Clapton skal ha kommet med sterke fordømmelse av det han kaller statlig propaganda etter at han selv opplevde store negative bivirkninger fra AstraZeneca vaksinen. 

I en melding til sin produsent skal Clapton som er en skeptiker til statens “lockdown” ha sagt at hans hender og føtter ble “ubrukelige” etter at han hadde tatt den første vaksinen med AstraZeneca, og at han fryktet han aldri kom til å kunne opptre igjen. 

“Jeg tok den første sprøyten med AZ (AstraZeneca) og opplevde øyeblikklig flere bivirkninger som følge av vaksinen som varte i ti dager,” skrev Clapton til musikk mogulen Robin Monotti Graziadei. 

“Mine hender og føtter ble enten stive, numne eller smertefulle, og var for det meste helt ubrukelige de neste to ukene, og jeg fryktet jeg aldri kom til å spille igjen…” 

“Jeg skulle aldri ha nærmet meg vaksinen,” fortsatte Clapton. “Men den statlige propagandaen forteller oss at vaksinen er sikker for alle.” 

Clapton samarbeidet tidligere i år med musikk kollegaen Van Morrison om å lage en anti-lockdown sang ved kalt “Stand and Deliver”, hvor han kritiserer den Britiske regjeringens corona håndtering. 

MERKNAD: AstraZeneca vaksinen er blitt stoppet i over et dusin Europeiske land i tillegg til flere land i Asia og Nord-Amerika på grunn av problemer med blodpropp. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar