Senator Rand Paul konfronterer Dr. Fauci om NHIs økonomiske støtte til Wuhan lab

Dr. Anthony Fauci

Tirsdag under en høring i regi av senatskomiteen for Helse Utdanning, Arbeid og Pensjon konfronterte den republikanske senatoren Rand Paul den amerikanske immunologen og medisineren Dr. Anthony Fauci om han fortsatt støtter NIHs (National Institutes of Health) økonomiske støtte til viruslaboratoriet i Wuhan. 

Det ble en sterk utveksling mellom de to om hvorvidt NIH har gitt støtte til Wuhan laboratoriet eller ikke. 

Etter mye frem og tilbake måtte allikevel Dr. Fauci innrømme at NIH hadde sent økonomiske bidrag til Kina for å drive forskning på coronavirus, hvorpå Senator Rand Paul spør ham om det ikke kunne tenke seg å være en dårlig ide å sende penger til det kommunistiske regimet i Kina. 

Det er fremdeles uklart hvor Covid-19 oppstod og om viruset er menneskeskapt eller ikke, men stadig ny informasjon som peker i retning av at viruset er menneskeskapt ser nå nesten daglig ut til å se dagens lys. 

Hvorvidt vi noen gang vil få vite sannheten er usikkert, men mange mener det er veldig betenkelig at amerikanske myndigheter skal ha finansiert forskning på coronavirus ved et militært virus lab i kommunistiske Kina. 

Hva mener du? Si din mening i kommentarfeltet under. 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar