Sosialistisk valgseier i Norge

Dagens sosialister er unge naive yrkeskvinner som vil bytte ut ektemannen med staten.

Det var sosialistene som vant årets Stortingsvalg, og som nå får jobben med å stable på beina en regjering bestående av ytre venstre og de såkalte sosialdemokratene i det norske arbeiderpartiet som i dag ledes av en av landets rikeste politikere.

Det blir derfor spennende å se hvordan eliten i arbeiderpartiet nå vil håndtere forhandlingene med de nye ivrige venstreekstreme fundamentalistene i Rødt som nå har fått innpass i maktens korridorer, og som nå vil kreve alt fra 70 % skatt på arv til høyere generelle skatter og avgifter for vanlige folk.

Videre kan det bli morro å se hvordan AP vil takle innvandringsspørsmålet nå som vi står på randen av nok en ny migrasjonskrisen som stadig flere Europeiske land nå forbereder seg til ved å blant annet bygge høye murer, mens de samtidig advarer potensielle migranter om at de ikke er velkomne.

En regjering som da inkluderer Rødt og SV som begge nærmest vil åpne landet for en ubegrenset immigrasjon samtidig som stadig flere økonomiske piler peker i retning av at vårt velferdssystem er på randen av å kollapse om landet ikke øker sin oljeproduksjons, og ettersom store deler av Europa nå stenges vil det nok medføre at migrasjonen til Norge økes betraktelig.

Hvordan arbeiderpartiet og senterpartiet takler dette vil ha mye å si for hvordan partienes fremtid vil se ut, og det vil kunne bli flere interne konflikter mellom særlig senterpartiets interesser og de interessene som de nye stortingsrepresentantene fra partiet Rødt kommer til å kjempe for.

Årets valg har vist oss at Norge fremdeles er en nasjon hvor folket så lenge som lommeboka tillater det vil la seg lure av sosialistenes våte drømmer om alt fra “gratis” tannhelse til at det er en menneskerett å eie et eget hus. Man skal nemlig ikke spørre seg hvem som skal betale for dette huset, eller hvem som skal bygge det gratis, og man skal i alle fall ikke koble sammen høyrer skatter med alle løftene til venstresiden om alt som skal være gratis og som følgelig skal deles ut av staten.

Det blir derfor spennende å se hvordan utviklingen blir de neste fire årene, og om folk etter fire år med en blodrød regjering vil være like begeistret for et fortsatt sosialistisk styre.

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar