Teknisk direktør i CNN innrømmer at kanalen bedriver propaganda

Bilde fra CNNs hovedkontor.

Her hjemme i Norge er det mange som følger med på CNN når de skal se nyheter om hva som hender i USA, og flere nyhetsbedrifter i Norge har avtaler med CNN om bruk av dems nyhetsmateriale, og etter de siste avsløringene til Project Veritas må man spørre seg om ikke CNNs partnere i Norge også er propaganda organisasjoner for venstresiden. 

Blant avisene som har et tett samarbeid med CNN er Dagbladet som i 2016 inngikk en samarbeids avtale med CNN der Dagbladet fikk tilgang til nyhetsmateriale produsert av CNN som de så ukritisk har vist til sine Norske kunder. 

Når det nå viser seg at CNN har bedrevet ren propaganda for det Demokratiske partiet med det formål å svartmale Trump og hans administrasjon samt forhindre President Trumps gjenvalg, må man spørre seg om ikke CNNs løgner og propaganda også har farget Dagbladet og flere andre Norske nyhetsmediers dekning av President Trump og hans administrasjon. 

I videoen under kan du se et av klippene hvor en teknisk direktør i CNN forteller hvordan CNN diktet opp løgner om President Trump og hvordan de bedrev en ren propaganda kampanje på vegene av det Demokratiske partiet. 

Fra Project Veritas sin Youtube kanal

Spørsmålet mange norske menn og kvinner etter disse avsløringene rundt hvordan nyhetsdekningen til CNN er politisk propaganda og ikke objektiv journalistikk, er hvorvidt man kan ha tillitt til at CNNs politiske agenda ikke også har farget nyhetsbildet og nyhetsdekningen her hjemme i Norge. 

Vi kan blant annet finne eksempler på direkte usannheter om President Trump fra CNN som norsk presse ukritisk har gjentatt som fakta, men som det flere ganger er blitt avslørt og bekreftet er falske nyheter slik som historien om at President Trump skal ha sagt “folk skulle drikke blekemiddel” eller at President Trump kalte de hvite høyreekstremistene som demonstrerte i Charlottesville hvor en kvinne ble drept for “veldig flotte mennesker”. 

Begge disse historiene hadde sitt opphav hos CNN og har i etterkant vist seg å være usanne, og direkte løgner, men norsk presse har gjentatt dem som om det skulle være fakta uten å ha sjekket hvorvidt det fantes noe sannhet i påstandene. 

Ei heller har de såkalte fakta sjekkerne i faktisk.no greid å få med seg disse løgnene, og man må derfor enten konkludere med at alle journalistene i Norge og fakta sjekkerne er inkompetente eller at de i likhet med CNN har ført sine lesere og seere bak lyset med viten og vilje. 

Sist men ikke minst kan du jo spørre deg hvordan det har seg at INGEN nyhetsbyrå i Norge har omtalt avsløringene til Project Veritas?

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar