Transseksuell mann skamslår kvinne i MMA kamp

I videoen over får du se hvordan den 38 år gamle tidligere spesialstyrke veteranen Alana McLaughlin skamslår sin 32 år gamle kvinnelige motstander i sin første profesjonelle MMA kamp som kvinne.

I videoen ser man tydelig hvordan McLaughlin som for bare fem år siden identifiserte seg som en biologisk mann rister av seg slag etter slag fra sin motstander, og hvordan til og med ett knespark direkte i haken ikke så mye som ryster McLaughlin.

Den biologiske forskjellen mellom kjønnene kommer sterk til uttrykk i denne kampen, og stadig flere begynner nå å stille seg spørsmålet “vil kvinneidretten om få år være dominert av transseksuelle menn?”.

Spørsmålet kan man selvfølgelig ikke stille åpenlyst ettersom man da av den politiske venstresiden blir anklaget for å være en såkalt “transfob”, og dermed skal sensureres og utstøtes fra å kunne delta i det offentlige samfunnslivet.

Under kan du se en liten videosnutt som viser hvordan transseksuelle menn allerede i løpet av noen få år har greid å overta store deler av kvinneidretten, og nå holder alt fra nasjonale til internasjonale rekorder i de fleste kvinnelige sportsgrener.

Det er kanskje på tide folk begynner å spørre seg om dette er ok, og om det ikke er på tide at man faktisk tar kvinners rett til å delta i sport på alvor, og lar kun biologiske kvinner delta i kvinneidretten før noen dør som følge av venstresidens galskap.

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar