Var den pedofildømte Jeffrey Epstein årsaken til Bill og Melinda Gates skilsmisse?

t.v Jeffrey Epstein, t.h Bill og Melinda Gates

Ny informasjon som har fremkommet de siste dagene peker på at Bill Gates forhold til den nå avdøde pedofildømte Jeffrey Epsein kan ha vært grunnlaget for at Gates paret nå skilles. 

I en artikkel på nettmagasinet Zeroehedge.com kan man lese hvordan personer rundt Melinda Gates nå forsøker å distansere henne fra Bill Gates kontroversielle forhold til den pedofile Jeffrey Epstein, og at Melinda skal ha vært rasende da paret i 2013 møtte den da pedofilidømte Jeffrey Epstein i hans herskapshus som ligger i Upper East Side i New York. 

Melinda Gates skal ifølge kilder nær paret ha gitt uttrykk for at hun følte seg ukomfortabel rundt sexforbryteren, og at møtet ble et vendepunkt i parets relasjon til Epstein. 

Ifølge en artikkel i New York Times skal Bill gates ha møtt Epstein ved minst seks tilfeller, noe som inkluderer flere besøk ved Epsteins New York leilighet, hvor Bill Gates ved minst ett tilfelle skal ha blitt der til sent på kvelden. 

Bill Gates skal med andre ord ikke ha hat noen problemer med å møte den pedofildømte seksforbryteren, som også utnevnte Bill Gates sin rådgiver Boris Nikolic til sin etterfølger i sitt testamente bare dager før han i August 2019 ble funnet død i sin fengselscelle. 

Bill Gates skal ha ment Jeffrey Epsteins livsstil var “fasinerende” 

I 2011 skal Bill Gates i en e-post til noen kolleger ha skrevet at “Epsteins livsstil var veldig annerledes og fascinerende, men at den nok ikke ville fungere for ham”. 

Dette skapte litt kontrovers rundt Gates, og hans daværende talskvinne Bridgitt Arnold gikk ut og forklarte at kommentaren var en referanse til Jeffrey Epsteins unike smak når det kom til interiør, og hans spontanitet når det kom til å invitere venner og bekjente til å møte Mr. Gates”. Talskvinnen understrekte at kommentaren på ingen måte var ment å fremme noen form for interesse eller støtte til Jeffrey Epstein. 

En annen avsløring som motstrider Gates parets uttalelser om at de forsøkte å distansere seg fra Jeffrey Epstein er en flyve logg Epsteins berømte privatfly kalt “Lolita ekspressen” som viser at Bill Gates i alle fall med en anledning skal ha fløyet med Epstein til New Jersey til Palm Beach. 

Da avsløringen om flyvningen ble offentliggjort uttalte Bill Gates at han ikke engang var klar over at det var Jeffery Epsteins fly. 

Hvordan møttes Gates og Epstein? 

Bill og Melinda Gates skal ha møt Jeffery Epstein via Boris Nikolic and Melanie Walker som begge tilhørte Gates parets indre sirkel av venner, og som fungerte som mellommenn mellom Gates paret og dem nære venn Jeffrey Epstein. 

Bill Gates skal også ha donert to millioner dollar til ett medisinsk laboratorie ved MIT, som offisielle kilder ved universitetet sier ble “drevet” av Epstein. 

Mange stille seg nå spørsmål om hvor mye Bill og Melinda Gates viste om Epsteins livsstil, og spør seg hvorfor parert ikke distansert seg fra seksfrobryteren på et mye tidligere tidspunkt. 

Kilde: Zerohedge.com 

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar