Ytringsfrihets plattformen frankspeech.com lansert med stor suksess

Bilde av Mike Lindell under hans tale i Washington.

I går ble den sosiale mediaplattformen Francspeech.com lansert av grunnleggeren av bedriften MyPillow og Trump supporteren Mike Lindell for å ta opp kampen mot den såkalte kanselleringskulturen som han mener har gjennomsyret andre mediaplattformer som Youtube, Facebook og Twitter. 

Bilde av Mark Lindell

I følge kilder skal nettstedet ha opplevd noen små tilbakeslag under selve lanseringen og den 48 timer lange maratonsendingen hvor Mike Lindell ifølge ham selv vil fremlegge ubestridelige beviser for at det amerikanske valget i 2020 ble hacket av Kinesiske myndigheter. 

Blant tilbakeslagene var flere såkalte innringninger hvor innringeren tydeligvis ønsket å latterliggjøre Mike Lindell og hans nye mediaplattform, og noen mindre tekniske problemer som førte til at sendingen i noen få minutter ble avbrutt og lyset i Mike Lindells studio ble slått av. 

Hvorvidt Mark Lindells mediaplattform vil slå an blant amerikanere flest, og om den vil kunne tiltrekke seg nok brukere og skapere til å være finansielt lønnsomt er usikkert, men ifølge Mark Lindell skal rundt 110 millioner unike brukere ha besøkt plattformen i løpet av selve lanseringen.

Du kan sjekke ut Frankspeech.com her.

Skribent: Ekstremisten

Ekstremisten er administrator av bloggen Angmar.no, og har ansvaret for alt av innhold på siden. Har du noe å klage på så bli voksen!

Legg igjen en kommentar